Ett utvecklande och situationsanpassat ledarskap

På Corepart är alla jämlikar. Därför använder vi vårt ledarskap till att ge dig bäst förutsättningar för att må bra och utvecklas på ditt jobb.
När du kommer till oss vill vi att du ska känna att du har hittat ditt andra hem. Det speglas i hur vi ser på ledarskap. Vi utvecklas tillsammans och kommer att jobba sida vid sida med dig så att du vet hur viktig du är i vår verksamhet. 

Vi tror att ett konstruktivt och nytänkande ledarskap lockar kompetent personal till oss på Corepart. Därför är vår strävan och ambition alltid att leda med mycket värme och vägledning. Vi vill att du ska trivas hos oss och stanna länge, vilket gör att företaget kan bygga en stabil och långsiktig organisation med låg personalomsättning.

Ta din karriär framåt hos Corepart

För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din karriär är vi noggranna med att vi bedriver ett engagerat ledarskap, där du som anställd får en regelbunden feedback och en daglig kontakt med oss. Utöver våra månadsmöten med hela personalen och de medarbetarsamtal vi genomför har vi en tydlig närvaro där du känner att det alltid är högt i tak. Vad du än upplever eller behöver hjälp med finns vi här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.
​​​​​​​
Du jobbar på ett fritt sätt som kräver ett stort ansvarstagande. Något vi tror är väldigt utvecklande, men samtidigt får du också den feedback och utbildning du behöver för att ta dig framåt i din roll hos oss.