Projektkoordinator till växande säkerhetsföretag


Är du en fena på att organisera, bygga relationer och hantera flera projekt samtidigt? Då kan vi ha en spännande utmaning för dig! Vi söker en driven projektkoordinator som kan ansvara för det administrativa arbetet kring olika projekt samt bistå projektledare och övriga medarbetarna med uppföljning och kontroll av dokumentation samt efterlevnad av rutiner i enlighet med våra processer.

Uppdraget

Du kommer att arbeta med att koordinera säkerhets- och installationsprojekt tillsammans med vår projektledare. Din roll innebär ett brett kontaktnät både internt och externt, dvs. daglig kontakt med våra säljare, tekniker och installatörer men även kunder och leverantörer.
Tillsammans med vår projektledare kommer du driva alla våra kundprojekt från ax till limpa och se till att våra lösningar håller högsta kvalitet.

Arbetsuppgifterna består av:

  •  Koordinera installation av säkerhetslösningar 
  •  Inköp 
  • Kundkontakt för planering och uppföljning
  • Assistera projektledare med diverse administration   

Tjänsten 

100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vem är du? 

Som person har du ett stort driv, med höga förväntningar på dig själv och trivs i en teknisk bransch i förändring, med de utmaningar det medför. Du älskar att prata med människor i olika miljöer och på olika nivåer samtidigt som du är en fena på struktur och koordinering. 
Struktur, noggrannhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att du ska lyckas i rollen. Viktigast av allt är att du sätter kunden främst och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har följande kompetenser/erfarenheter: 

  • Tidigare erfarenhet av att koordinera projekt eller liknande     
  • Erfarenhet inom branschen är meriterande    
  • Du har tidigare haft en roll som koordinator/projektledare och haft ansvar för bl.a. inköp och eller planering.     
  • Arbetat administrativt med många bollar/projekt i luften    
    ​​​​​​​

Vad vi erbjuder

Fast månadslön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. En arbetsgivare som satsar helhjärtat på sina medarbetare och som ständigt är på jakt efter drivna människor att utvecklas med. Hos oss får du ett team att trivas i och en roll att växa i.

Corepart

Corepart är ett innovativt säkerhetsföretag som hjälper företag och myndigheter att skydda sin personal och sina egendomar. Vi arbetar med kunder som NCC, Svenska Kyrkan, Ericsbergs slott och Castellum, för att nämna några. De senaste tre åren har vi växt med ca 70 procent och befinner oss på en spännande tillväxtresa med ambitionen att bli Sveriges självklara teknikpartner inom säkerhet. Nöjda kunder, kvalitet och våra kompetenta medarbetare är det som driver bolaget framåt.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten som projektkoordinator, intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 1 december 2021. Bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med “projektkoordinator Corepart".  Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jalal Anabtawi på jalal.anabtawi@corepart.se