Vårt varumärke, vår historia och vårt sätt att arbeta.

Detta är CorepartPå Corepart får du chansen att jobba inom antingen IT, säkerhet eller båda delarna. Vi gör kompletta helhetslösningar för kunder som själva inte ska behöva lägga för mycket tid på de delarna i den egna verksamheten.


Läs mer → ​​​​​​​


​​​​​​​

Core values


​​​​​​​
Genom vår höga kompetens inom IT och säkerhet har vi ett helhetstänk som skiljer sig mycket åt andra aktörer på marknaden. Men vi vill utmärka oss inom fler områden, i allt från ledarskap och företagskultur till arbetsprocesser. 

Kvalitet är ett av de värdeord som genomsyrar allt vi gör inom verksamheten och de lösningar vi levererar. Från den första kontakten med våra kunder till slutlig produkt och efterföljande drift samt support vill vi hålla högsta möjliga kvalitet.


Läs mer → ​​​​​​​

Kundlöfte


​​​​​​​
Inom IT och säkerhet är det primära att kunden inte ska behöva oroa sig över funktionaliteten.
Det är vi på Corepart som tar hand om hela processen från behov till färdigställd komplett lösning. Om det skulle uppstå några problem under vägens gång är det inget vår kund behöver lägga energi på, utan vi tar hand om och sköter allt.


Läs mer → ​​​​​​​

Arbetsgivarlöfte


​​​​​​​
Ett företags innersta kärna är medarbetarna som får verksamheten att fungera. Corepart satsar därför på att alla som jobbar hos oss får den utbildning som behövs för att kunna utvecklas inom verksamhetens områden. Eftersom varje projekt är unikt och kundspecifikt är ingen dag den andra lik, utan jobbet är ständigt varierande där du som anställd möter utmaningar och får ta ansvar på ett utvecklande sätt.


Läs mer → ​​​​​​​

Presskit


​​​​​​​
Här får du tillgång till information och material för media. Material och bilder kan användas fritt så länge källan anges.


Läs mer → ​​​​​​​


​​​​​​​