Business Account Manager inom Retail

Vi står inför en spännande expansion och söker därför en Business Account Manager som vill hjälpa oss att växa och sälja våra spännande tjänster och lösningar inom Säkerhet till företag, detta inbegriper bl.a. kamerasystem, passersystem samt olika typer av larmlösningar.

Om vårt affärsområde Säkerhet
Corepart har spetskompetens inom området säkerhet där vi hjälper såväl små företag som stora koncerner med alltifrån enklare traditionella lösningar till avancerade lösningar som ligger i teknikens framkant.
Vårt fokus ligger på att leverera framtidssäkra tjänster. I och med att både vår och kundens bransch utvecklas krävs det nya innovativa lösningar som erbjuder det bästa för kund, både nu och i framtiden.
Din roll som Business Account Manager hos oss:
Vi söker dig som vill bli vår nästa kollega i vårt redan framgångsrika försäljningsteam. Vi vill att du har 3–5 års erfarenhet av försäljning mot företagskunder och för denna roll ser vi det som självklart att du har dokumenterat goda resultat från tidigare försäljning. Du erbjuds en mångfacetterad roll och med hjälp av din branschexpertis inom retail kommer du att jobba med att hitta och utveckla nya affärsmöjligheter för detta segment. Som Business Account Manager har du ett helhetsansvar för att dina egna försäljningsmål uppnås och överträffas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut och tonvikten i rollen ligger på att utveckla nya affärsmöjligheter.

Som person känner du igen dig på följande:
Du tycker om att bemöta kollegor och kunder på ett trevligt, ödmjukt och representativt sätt. Du är driven, självgående i ditt försäljningsarbete och tar stort eget ansvar. Vi tror samtidigt att du är en lagspelare som trivs som allra bäst när hela laget vinner. Vi vill även att du känner igen dig på Coreparts värderingar; Engagerade, Personliga, Nytänkande & Proaktiva.

Vi erbjuder
Corepart är ett företag där vi värdesätter frihet under ansvar och har högt i tak. Förutom en riktigt spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter erbjuder vi en arbetsplats med trevliga kollegor och en engagerad ledning som låter dig vara delaktig i företagets utveckling.
Vi erbjuder våra Business Account Managers tryggheten i en marknadsmässig grundlön kombinerat med en attraktiv bonus baserad på prestation. Dessutom, givetvis, kontorsplats, dator, mobiltelefon samt tillgång till bil.

Krav:
- B-körkort
- Får ej finnas i polisens belastningsregister (detta, då vi är ett säkerhetsföretag)
Ansökan:
Om du tror att du passar in på ovanstående profil, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Ditt CV och personliga brev skickar du till vår Försäljningschef Ove WiktorSista ansökningsdatum är 31/10 2019
 
Välkommen till Corepart!

Kom in i värmen

Jobba i ett innovativt team där ett utmanade jobb kombineras med en varm gemenskap. 
På Corepart jobbar vi med ett stort framtidsdriv. Som anställd kommer du att ha stora möjligheter att utvecklas i den synergi som är IT och säkerhet, vilket kännetecknar vår verksamhet. 

Vi tror på ett ledarskap som engagerar och motiverar våra anställda. Därför är vi noggranna med att varje person som kommer till oss får den handledning och hjälp som behövs för att komma rätt in i jobbet.

Den varma gemenskapen som finns hos Corepart är något vi är stolta att förknippas med. Vi anordnar aktiviteter för våra anställda, ser till att alla får en bra frukost varje morgon och lägger stor vikt vid personlig utveckling. Hos oss blir du en del av en sammansvetsad och familjär grupp av människor som alla är lika viktiga för verksamheten. Du får jobba med kundspecifika projekt där ingen dag är den andra lik och din kompetens tas tillvara på. 

Välkommen att söka dig till oss!