Certifieringen som skapar trygghet

CCTV-specialisten har mottagit en ny certifiering. Utmärkelsen står inte bara för kompetens och erfarenhet, utan skapar även trygghet hos kund.

SSF 1062 – Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem 

Daniel Olsson kom in i säkerhetsbranschen av en slump, då möjligheten att arbeta som CCTV-tekniker öppnades upp i hans nätverk. Intresset för säkerhet väcktes snabbt och han fortsatte att utvecklas inom flera delar i branschen, genom olika företag under följande period. 

– Efter ett tag blev det ganska klart för mig att det är CCTV som ligger närmast hjärtat och att det är de jag vill jobba med. När Corepart och Jalal då kom med erbjudandet att anställa mig som CCTV- specialist så kändes det som ett självklart val och jag hoppade på direkt.

Nyligen mottog Daniel en ny certifiering, SSF 1062 – Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem, CCTV. Certifieringen innebär att personen i fråga har kompetens att bedriva projektering samt installation av Certifierade CCTV anläggningar men även anläggningar som inte är certifierade. Certifieringen innefattar även kunskap om vilka lagar och regler som gäller för installation av CCTV-system, oavsett omfattning. 

– Det underlättar framförallt i den bemärkelsen att jag har fått lära mig speciella saker man bör tänka på och vad för krav det sätter på mig, vårt företag samt kund.

Trygghet för kund

För kund innebär certifieringen en garanti att anläggningen håller en hög standard och kunskapsnivå. De kan även finna en trygghet i konsultation och rådgivning, oavsett om det lagar och regler eller rekommendationer för respektive verksamhet.
​​​​​​


Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.