Arbeta med Corepart och skapa framtidens säkerhetslösningarArbeta med Corepart och skapa framtidens säkerhetslösningar

Vill du arbeta med framtidens
teknik och säkerhet på en
​​​​​​​arbetsplats där du får växa?


Bli uppskattad i ditt nya jobb


På Corepart blir du en del av en sammansvetsad och familjär grupp av människor som alla är lika viktiga för verksamheten. Vi litar på våra anställda vilket innebär att jobbet ger stor frihet men även kräver mycket ansvar, där det finns ett stort utrymme för utveckling. Du får kontinuerlig feedback och utbildning för att du ska känna att du kan ta dig framåt i din roll på företaget.​​​​​​

Varierande och utvecklande varje dag


Att arbeta med säkerhet på Corepart innebär att du jobbar med kundspecifika projekt där ingen dag är den andra lik. Vi gör allt från de minsta till de största projekten där du kommer att ställas inför utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Vi värdesätter personer som delar våra värderingar i både ord och handling. Att vara personliga, engagerade, nytänkande och proaktiva är något som sitter i väggarna på Corepart och något som speglar sig i vårt arbete ut mot våra kunder.


Del av Nordic LEVEL Group 


Corepart befinner sig i en expansiv fas och är sedan april 2022 en del av den börsnoterade koncernen Nordic Level Group. Ett spännande steg för att utveckla och accelerera kapaciteten inom säkerhetsbranschen.

Lediga tjänster


Systemtekniker för CCTV

Vi söker dig som har kompetens, erfarenhet och förmåga att hantera olika utmaningar inom IT, nätverk, servrar och ip-kameror. Läs mer om rollen som Systemtekniker här.

Servicetekniker

Är du utbildad larmtekniker/servicetekniker med tidigare erfarenhet inom installation, driftsättning och service av tekniska säkerhetslösningar? Läs mer om rollen som Servicetekniker här.

Installationstekniker 

Är du utbildad larmtekniker/installationstekniker med tidigare erfarenhet inom installation, driftsättning och service av tekniska säkerhetslösningar? Läs mer om rollen som Installationstekniker här
​​​​

Business Account Manager

Vi söker dig som vill anta utmaningen att bli vår nästa kollega i vårt redan framgångsrika försäljningsteam och hjälpa oss att ta vår försäljning till nästa nivå. Läs mer om rollen som Business Account Manager här
​​​​

Hittar du ingen roll som passar?

​​​​​​​
Skicka en spontanansökan till oss!
Vi växer så det knakar och är ständigt på jakt efter nya talanger.
Är du sugen på en ny utmaning är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss. 

​​​​​​​Skicka spontanansökan →