​​​​​​​Är du vår nya Systemtekniker för CCTV? 


Corepart – En del av Nordic Level Group

Corepart ligger i framkant med att skapa innovativa, trygga och säkerhetsanpassade lösningar. Som Systemtekniker hos oss kommer du bli en del av ett professionellt team som arbetar med konfiguration, driftsättning och överlämning av projekt samt support och fjärrservice till våra kunder. Vårt team är även en viktig support till våra installatörer och servicetekniker samt tekniskt stöd åt våra säljare. Rollen är en kontorsbaserad tjänst och du kommer att arbeta från vårt kontor i Stäket, Järfälla.

Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang, nytänkande och framåtanda. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar aktivt för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. På Corepart arbetar vi proaktivt för att kunderna ska få användarnyttiga processer med hög kvalité.

 
Vem är du?

Vi söker dig som har kompetens, erfarenhet och förmåga att hantera olika utmaningar inom IT, nätverk, servrar och ip-kameror. Du har ett stort intresse för teknik och brinner för att leverera hög kvalité.

För att lyckas i rollen behöver du kunna prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter, bemöta våra kunder professionellt och inte minst känna yrkesstolthet i det vi levererar. Du arbetar självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har en förmåga att driva dina projekt framåt och att hitta förbättringsmöjligheter i olika processer.

Du har även följande kvalifikationer:
  • Kan uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande om du jobbat inom IT och nätverk
  • Meriterande med erfarenhet av CAD-ritningar 
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av Axis, Bosch, BVMS och Milestone
  • Brottsregister och kreditupplysning kontrolleras vid erbjudande om anställning

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Corepart är det viktigt att samtliga medarbetare har rätt kompetens. Tillsammans anpassar vi en uppstartsplan där vi ger dig rätt förutsättningar i form av utbildningar i interna rutiner och produkter vi använder, baserat på dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

Vi är ett företag som värdesätter frihet under ansvar och vi belönar goda resultat. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda.

Anställningsform

Heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Placeringsort

Rollen är en kontorsbaserad tjänst och du kommer att arbeta från vårt nybyggda kontor i Stäket, Järfälla.

Bli en del av oss

Corepart är i en expansiv fas och är sedan april 2022 en del av Nordic Level Group koncernen. Ett spännande steg för att utveckla och accelerera kapaciteten inom säkerhetsbranschen.

Vill du bli en del av Corepart och deras resa framåt tillsammans med Nordic Level Group? Skicka in din ansökan till rekrytering@corepart.se

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Wickström på 08-501 187 89.

Urval sker löpande i processen. Vi ser fram emot din ansökan!


​​​