Ökad säkerhet för WE Hälsa med hjälp av CorepartÖkad säkerhet för WE Hälsa med hjälp av Corepart

WE Hälsa

Övervakning och livesända padelmatcher i samma lösning


När vi kom i kontakt med WE hälsa Sigtuna hade anläggningen en traditionell säkerhetslösning med kamera och larm som de tyckte fungerade helt okej. När vi fick chansen att visa vilka möjligheter som finns med en uppkopplad säkerhetslösning - inte bara för säkerheten utan i det här fallet också för att kunna spela in och livesända padelmatcher, insåg de vilka fördelar och mervärden man kan få med en modern lösning.
​​​​​​​
– Med hjälp av kameror med AI-funktionalitet kan vi analysera vad som händer i lokalen, allt ifrån rörelsemönster till hur många besökare som finns på anläggningen vid en viss tidpunkt. Med enkla medel kan vi söka i inspelat material för att hitta avvikelser eller onormala beteenden, något som kan vara svårt med ett traditionellt kamerasystem, förklarar David Berndt. 

WE hälsa Sigtuna är en toppmodern träningsanläggning med en premium padelhall. En av de många funktioner som kommer med ett uppkopplat kamerasystem är möjligheten att spela in och livesända vad som händer i lokalen - i detta fall på padelbanorna.

– Detta var ett fantastiskt mervärde för oss. Dels att kunna livesända padelmatcher men också att kunna spela in och använda det som en attraktiv tjänst för våra padelspelare, säger Peter Bláha, VD på WE hälsa Sigtuna.

Utöver ett modernt och uppkopplat kamerasystem har de valt funktioner som larm, brandskydd och hjärtstartare. Dessutom har HLR-utbildning genomförts med anläggningens anställda.

– En av de stora fördelarna med den här lösningen är att det fungerar som en helhetstjänst där vi vet vad vi betalar varje månad och att vi inte är bundna till att äga utrustningen, vilket gör att vi kan anpassa lösningen om vi vill förändra i lokalen. Likaså kan man haka på fler nyheter och funktioner när det dyker upp, eftersom man inte är låst i produkten. Det är skönt att ha allt som rör säkerhet och övervakning kopplat till ett och samma ställe, säger Peter Bláha.

Några av de funktioner som säkerhetslösningen innefattar:

​​​​​​​
  • Kamerasystem med AI-funktionalitet
  • Larm
  • HLR-utbildning
  • Hjärtstartare och första hjälpen

Läs mer om våra tjänster här.
Corepart hjälpte WE Hälsa med smarta säkerhetslösningarCorepart hjälpte WE Hälsa med smarta säkerhetslösningar
David Berndt, Corepart och Peter Bláha, WE Hälsa.