Framtidens butikslösning är här


Fler och fler företag har insett fördelarna med att driva butiker som är delvis eller helt obemannade. Kunden kan handla när det passar, i en säker miljö där rätt säkerhetssystem minimerar risken för stölder – innan de sker.

​​​​​​​Securified Access by Corepart erbjuder en helhetslösning för din verksamhet, utan några mellanhänder. Genom din personliga kontaktperson får du hjälp med både beställning, leverans, installation och support. Samtliga av våra lösningar är särskilt utvecklade för högsta möjliga säkerhet.
Fördelarna med obemannade butikerFördelarna med obemannade butiker

Fördelarna med obemannade butiker 


Obemannade butiker ställer hårda krav på integrerade och heltäckande säkerhetssystem för att kunden ska känna sig trygg att handla även när butiken är obemannad.

När man utvecklar sådana system behöver man tänka mer
långsiktigt än i vanliga butiker. Systemets primära syfte är att öka säkerheten i butiken, samtidigt som den ska ge kunden en smidig och trygg köpupplevelse.

Vi är medvetna om att handlare och butiker har olika behov och förutsättningar. Därför skräddarsyr vi lösningarna till varje specifik kund genom följande tjänster:
 • Övervakningskameror utanför butiken
 • Ett digitalt passersystem för att komma in och ut
 • Integrerade övervakningskameror i butiken
 • Utcheckning och låsning av ytterdörren.

Digitala passersystem håller obehöriga ute

I obemannade butiker ställs höga krav på vem som kommer in och ut ur butiken. Därför har vi utvecklat ett integrerat passersystem där kunden identifierar sig med Mobilt BankId för att komma in i butiken. Detta för att skapa en så kontrollerad inpassering som möjligt. 

Passagen registrerar om någon försöker följa med in i butiken utan att legitimera sig. Högtalare kommer då att uppmana personen att gå ut och göra om processen från början. Om inte, tillkallas vakt.

Systemet säkerställer att:
 • Det inte behövs butikspersonal för att hålla öppet
 • Rätt person får tillträde till butiken vid rätt tillfälle
 • Obehöriga inte får tillträde till lokalen.
​​​​​​​
Här kan du se några utav våra många nöjda kunder.

Vill du veta mer om hur vi skyddar obemannade butiker? 

​​​​​​​

Araz Barthelson Bahdjat

Affärsområdeschef Securified Access

Integrerade kamerasystem skapar mervärde

Lokalen utrustas med integrerade övervakningskameror som följer den dagliga verksamheten. Kamerorna reagerar på rörelser, ljud och om besökare rör sig på obehöriga ytor. Om någon försöker stjäla eller verkar fara illa, reagerar kamerorna och underrättar affärsinnehavaren som kan skicka ut ett utrop genom affärens högtalarsystem.

Kamerorna har även ett affärsmässigt fokus. Handlaren kan följa kundflöden och se vilka hyllor, avdelningar och produkter som är populära.
Med hjälp av smarta integrationer kan handlaren göra annat än att följa den dagliga verksamheten genom övervakningskamerorna.
 •  Kamerorna följer den dagliga verksamheten
 •  De reagerar på rörelser, ljud och otillåtna rörelsemönster
 • Larmar om en olycka skulle ske
 • Butiksinnehavaren blir underrättad ifall någonting skulle hända
 • Minimerar risk för falsklarm
 • Handlaren kan följa kundflöden och se vilka hyllor, avdelningar och produkter som är populära.


Vill du veta mer om hur vi kan skydda dig och din verksamhet på bästa sätt?