Teknik ska inte vara krångligt

​​​​​​​Oberoende av vilken lösning du har erhållit via oss, garanterar vi att du slipper onödigt krångel. Vår ambition är att kundupplevelsen ska genomsyras av enkelhet.
​​​​​​​Att lova mycket kan företag tycka känns jobbigt, men vi tycker precis tvärtom. Självklart ska vi lova dig som kund att vår support håller en hög kvalitet där du snabbt och enkelt får en lösning på ditt problem.
​​​​​​​
Vi ser till att minimera tiden som problemet tar från din arbetstid och följer sedan upp för att vara helt säkra på att det inte upprepas.

​​​​​​​Så fungerar vår support

Lättillgänglig rådgivning


Det ska vara enkelt att nå oss och få svar på frågor eller funderingar. Därför finns vi alltid tillgängliga på vår allmänna rådgivning där våra medarbetare snabbt svarar och hjälper dig oberoende av ärende. Vi dokumenterar varje ärende för att kunna följa upp resultat.​​​​​​​

En egen kontaktperson


Det är viktigt att du har en god tillit till oss. Det skapas på bästa sätt genom att du har en specifik person hos oss som du känner igen väl och har en relation till. Därför ser vi till att du i möjligaste mån har en egen kontaktperson som du kan vända dig till.​​​​​​​​​​​​