Passersystem för högre säkerhetPassersystem för högre säkerhet

Passersystem – för ökad säkerhet 

​​​​
​​​​​​​Ett smart passersystem gör din verksamhet och egendom säkrare, och minskar tid till administration. 

Passersystem som skapar trygghet 

Hos oss kan du både få ett traditionellt passersystem baserat på taggar och koder, eller installera en modern lösning där passersystemet är digitalt. Tillsammans med våra partners har vi ett heltäckande produktsortiment för passage- och dörrmiljöer som gör att vi kan erbjuda en säkerhetslösning som omfattar allt från online- och offlineläsare, porttelefoni, bokningssystem, dörrautomatik, lås och beslag.

Här nedan har vi listat några av de smarta funktioner som vi integrerar för att göra din säkerhetslösning smidigare. 
​​​​​​

Digitala lås anpassade efter behov

​​​​​​​

Med våra smarta funktioner slipper du använda nycklar, taggar eller brickor – istället kopplar vi ditt passersystem så att alla användare enkelt kan låsa upp med mobilen. Genom ett moln- och smartphonebaserat passersystem har vi möjligheter att anpassa lösningen helt efter dina och din verksamhets behov. 

Mobil access – din nyckel i mobilen

​​​​​​​Använd dig av mobila nycklar och få tillgång till låsta utrymmen genom din smartphone. På så sätt säkerställer du att rätt person har access till rätt utrymme vid rätt tid. Dessutom reducerar du dina kostnader när du slipper fysisk hantering av nycklar och taggar

Integrerade säkerhetssystem

​​​​​​​För dig som vill koppla passersystemet till andra system, exempelvis bokningssystem eller larm, finns smarta lösningar som gör det möjligt att integrera. Snabbt, säkert och effektivt.

Digital nyckelhantering

​​​​​​​Genom det digitala passersystemet kan du skicka mobila nycklar på ett par sekunder. På den digitala accessplattformen kan du enkelt administrera hanteringen av nycklar och säkerställa att rätt personer har rätt access.

Smarta funktioner 

​​​​​​​Det bästa med våra smarta funktioner är att det inte finns några begränsningar. Oavsett vilket bransch och vilka behov du har, kan vi hitta det passersystem som passar dig bäst. Du kan hantera alla typer av användare, verksamheter och affärsmodeller, en enskild yta eller hela bestånd.

Vill du veta mer om hur vi kan integrera passersystem i din säkerhetslösning?