Corepart skyddar Sveriges byggarbetsplatserCorepart skyddar Sveriges byggarbetsplatser

Vi skyddar Sveriges byggarbetsplatser

​​​​​​​Arbetar du i bygg- och anläggningsbranschen? Då är du säkert väl medveten om hur hårt drabbad branschen är av stölder. Varje år uppgår stöldgodset i branschen till en bit över 2 miljarder kronor, en summa som vi tycker är oacceptabel. För att motverka dessa stölder brinner vi för att ge bygg- och anläggningsbranschen de absolut bästa säkerhetslösningarna på marknaden. Hur? Genom att vara din oberoende teknik- och säkerhetspartner.

Användningsområden
för byggbranschen

  • Avstyr inbrott
  • Kamerarondering
  • Radar
  • Extra belysning
  • Processövervakning
  • Aktiv kameraövervakning 
  • Digital väktare 
Corepart Rental för temporära byggprojektCorepart Rental för temporära byggprojekt

Corepart Rental - för temporära byggprojekt

Vi vet att det är tufft att driva byggprojekt. Inte minst när det kommer till säkerhet. Vi vill göra det lättare för er att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att göra arbetsplatsen trygg och säker.
Corepart Rental erbjuder en helhetslösning för din verksamhet, utan några mellanhänder. Genom platsbesök så analyserar vi och hjälper dig med en komplett lösning från starten av projektet och finns med er tills att projektet avslutas och lämnas över.

Läs mer här
​​​​​​​Här är några exempel på vanliga delar i säkerhetslösningen för byggarbetsplatser och anläggningar.

Passersystem ID06

Vi levererar moderna lösningar där passersystemet är digitalt. Beroende på behov och önskemål skräddarsyr vi upplägget efter vad som passar dig bäst. Vi erbjuder din byggarbetsplats ett komplett skalskydd för alla typer av projekt, oavsett omfattning. Passersystem gör det enkelt för dig att exempelvis styra behörigheter, öppna och stänga fordonsgrind samt det digitala hänglåset direkt i mobilen.

Läs mer här.

Digital övervakning dygnet runt

​​​​​​​Ett bra alternativ till den verksamhet som kräver väktar-ronder. Den digitala övervakaren placeras på en mast där en kamera ronderar på förutbestämt område i ett oregelbundet mönster. Dygnet runt utan uppehåll. Vid avvikelser larmar systemet innan förövaren tagit sig in på området och tillkallar polis.  Dessutom kan den digitala övervakaren följa förövarna så långt som 2 200 meter vilket underlättar för utryckande polis. 

Läs mer här.

Värdeskapande kameraövervakning

Förutom att trygga byggarbetsplatsen, genererar kameraövervakning mervärde för din verksamhet. Speciellt under dagtid. Du får överblick över hela byggarbetsplatsen i realtid och kan snabbt agera om olyckan skulle vara framme. Du får även inblick i samtliga processer i projektet, vilket hjälper dig att effektivisera de delar som har förbättringspotential. Du kan även kontrollera valda zoner som exempelvis kräver extra skyddsutrustning. Detta för att öka tryggheten hos de anställda.

​​​​​​​Läs mer här.

Larmsystem

​​​​​​​Personal kan själv flytta enheter vid omplacering av värden, vilket genererar i flexibilitet. Larm verifieras alltid av larmcentral, vilket utesluter onödiga åtgärder. Hanteringen kring av/på-larmning sker enkelt med kontrollenheter inomhus eller utomhus, vilka täcker stora områden och distanser.​​​​​​​ Vi arbetar proaktivt genom att skylta larmområdet.

Läs mer här.

Din oberoende partner

Vi sätter ditt behov i fokus och tar utifrån det fram den mest optimala lösningen. Med hjälp av marknadens ledande leverantörer, och våra egenutvecklade produkter, sätter vi ihop den mest optimala säkerhetslösningen för dig och din arbetsplats.

Din säkerhet handlar inte om vissa produkter eller varumärken – det handlar om att du ska känna dig trygg. 

Din oberoende säkerhetspartnerDin oberoende säkerhetspartner

Trött på stölder? Vi säkrar din egendom.

Såhär har vi hjälpt andra i din bransch

Corepart hjälpte Åke Sundvall med säkerhetCorepart hjälpte Åke Sundvall med säkerhet

VÅRA KUNDER
Åke Sundvall  

Corepart hjälpte SBS Specialbetong med säkerhetCorepart hjälpte SBS Specialbetong med säkerhet
VÅRA KUNDER 

SBS Specialbetong