Är du vår nya installationstekniker? 


Corepart – En del av Nordic Level Group. 

Corepart ligger i framkant när det kommer till att skapa innovativa, trygga och säkerhetsanpassade lösningar. Som larmtekniker hos oss kommer du bli en del av ett drivet team som arbetar med avancerade integrationer, installationer, driftsättning och service. 
 
Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang, nytänkande och framåtanda. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar aktivt för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. På Corepart arbetar vi proaktivt för att kunderna ska få användarnyttiga processer med hög kvalitet.

 
Vem är du?

För att lyckas i rollen, ser vi gärna att du är utbildad larmtekniker eller installationstekniker med tidigare erfarenhet inom installation, driftsättning och service av tekniska säkerhetslösningar. Är du utbildad elektriker med teknikintresse som vill utvecklas, finns även den möjligheten hos oss.
 
Du har förmågan att både samarbeta i team och driva egna projekt. Du är ansvarstagande, noggrann och engagerad, då du blir ansiktet utåt mot våra kunder. Du har även följande kvalifikationer:
  • B-körkort
  • Kan uttrycka dig på svenska i såväl tal och skrift
  • Minst 3 års erfarenhet av larm
  • Meriterande med tidigare erfarenhet inom säkerhetsinstallationer och brandlarm
  • Meriterande med erfarenhet av CAD-ritningar
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av Axema, Assa Arx och RCO


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Corepart är det viktigt att samtliga medarbetare har rätt kompetens. Vi säkerställer därför att du får rätt utbildning för de varumärken som vi samarbetar med. Vi ser även till att du uppfyller de certifieringskrav som finns för larmtekniker.
 
Vi är ett företag som värdesätter frihet under ansvar. Engagemang, gemenskap och kompetens genomsyrar arbetsplatsen och vi belönar goda resultat. Vi erbjuder en spännande och varierad arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda.

 
Anställningsform

Heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placeringsort

Du kommer utgå från vårt nyrenoverade kontor i Stäket. Corepart arbetar rikstäckande men med fokusområde mellersta Sverige. Resor och övernattning kan därför förekomma i samband med tjänst.

Bli en del av oss

Corepart är i en expansiv fas och är sedan april 2022 en del av Nordic Level Group koncernen. Ett spännande steg för att utveckla och accelerera kapaciteten inom säkerhetsbranschen.

Vill du bli en del av Corepart och vår resa framåt tillsammans med Nordic Level Group?

Skicka in din ansökan till rekrytering@corepart.se

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.
 
För mer information, kontakta Robert Wickström, Teknikchef /
Behörig Ingenjör CCTV på Corepart, rekrytering@corepart.se / 073-843 80 60

Urval sker löpande i processen. Vi ser fram emot din ansökan!


​​​