Är du vår nya
Business Account Manager? 


Corepart – En del av Nordic Level Group.
 

Corepart är ett marknadsledande företag inom säkerhetsbranschen. Vi är stolta över att driva utvecklingen framåt. Alltid med fokus på att leverera framtidssäkra tjänster. Nu söker vi en Business Account Manager som kan hjälpa oss att fortsätta växa.

Din roll som Business Account Manager hos oss

Vi söker dig som vill anta utmaningen att bli vår nästa kollega i vårt redan framgångsrika försäljningsteam och hjälpa oss att ta vår försäljning till nästa nivå. Du erbjuds en mångfacetterad roll och med hjälp av din expertis inom övervakning och säkerhet kommer du att jobba med att hitta och utveckla nya affärsmöjligheter – allt med ett övergripande fokus på att utveckla långsiktiga affärsrelationer.

För att lyckas som Business Account Manager hos oss på Corepart tror vi att du brinner för service i världsklass. Dessutom är du mån om att vårda och utveckla affärsrelationer, ta marknadsandelar samt hela tiden hitta nya sätt att positionera och sälja Coreparts redan etablerade tjänster och lösningar inom Övervakning & Säkerhet.

Vad vi erbjuder

Corepart är ett företag där vi värdesätter frihet under ansvar. Förutom en riktigt spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter erbjuder vi en arbetsplats med trevliga kollegor och en engagerad ledning som låter dig vara delaktig i företagets utveckling. Vi erbjuder våra Business Account Managers tryggheten i en marknadsmässig grundlön kombinerat med en bonus baserad på prestation.


Vi söker dig som:

  • Har jobbat framgångsrikt med försäljning i 3-5 år
  • Har dokumenterade goda resultat från tidigare försäljning inom säkerhetsbranschen
  • Har en passionerad inställning till försäljning
  • Har flera års tidigare erfarenhet från att etablera långsiktiga relationer med företagskunder
  • Talar och skriver svenska på affärsnivå samt är flytande i engelska i tal och skrift
  • Känner dig bekväm med datorn som arbetsredskap och är väl bevandrad i MS Office. 

Anställningsform

Heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
​​​

Bli en del av oss

Vi är i en expansiv fas.  I april 2022 köptes vi av säkerhetskoncernen Nordic LEVEL Group, och sedan dess är vi en del av #TeamLEVEL. Vill du bli en del av Corepart och vara en del av vår resa framåt? Skicka in din ansökan till rekrytering@corepart.se

För mer information, kontakta Michael Ekelund, CCO på Corepart, rekrytering@corepart.se / 072-090 88 50
 
Urval sker löpande i processen.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


​​​​​