Är du vår nya Servicetekniker? 


Corepart – En del av Nordic Level Group.
 

Corepart ligger i framkant med att skapa innovativa, trygga och säkerhetsanpassade lösningar. Som servicetekniker hos oss kommer du bli en del av ett drivet team som arbetar med avancerade integrationer, larm, passer och CCTV. Du kommer även att sköta årliga revisioner.
 
Vi är ett företag som värdesätter frihet under eget ansvar. Engagemang, gemenskap och kompetens genomsyrar arbetsplatsen och vi belönar goda resultat. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar aktivt för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. På Corepart arbetar vi proaktivt för att kunderna ska få användarnyttiga processer med hög kvalitet.

 
Vem är du?

För att lyckas i rollen, ser vi gärna att du är utbildad larmtekniker/servicetekniker med tidigare erfarenhet inom installation, driftsättning och service av tekniska säkerhetslösningar. Är du utbildad elektriker med teknikintresse som vill utvecklas, finns även den möjligheten hos oss.
 
Du har en förmåga att både samarbeta i team och driva egna projekt. Du är ansvarstagande, noggrann och engagerad, då du blir ansiktet utåt mot våra kunder. Du har även följande kvalifikationer:


  • B-körkort
  • Kan uttrycka dig på svenska i såväl tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet inom larm och passer
  • Meriterande med tidigare erfarenhet inom säkerhetsinstallationer och brandlarm
  • Meriterande med erfarenhet av CAD-ritningar


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Corepart är det viktigt att samtliga medarbetare har rätt kompetens. Vi säkerställer därför att du får rätt utbildning för de varumärken som vi samarbetar med. Vi ser även till att du uppfyller de certifieringskrav som finns för larmtekniker. Vi erbjuder en spännande och varierad arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda!

 
Anställningsform

Heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placeringsort

Du kommer utgå från vårt nyrenoverade kontor i Stäket. Corepart arbetar rikstäckande men med fokusområde mellersta Sverige. Resor och övernattning kan därför förekomma i samband med tjänst.


Bli en del av oss

Corepart är i en expansiv fas och är sedan april 2022 en del av Nordic Level Group koncernen. Ett spännande steg för att utveckla och accelerera kapaciteten inom säkerhetsbranschen. Vill du bli en del av Corepart och deras resa framåt tillsammans med Nordic Level Group? Skicka in din ansökan till omer.kan@corepart.se
​​​​​​​
För mer information, kontakta Ömer Kan, Servicechef på Corepart, omer.kan@corepart.se / 079-006 06 80
 
Urval sker löpande i processen.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


​​​​​