Coreparts VD om uppköpet: 
“Kommer gynna våra kunder”

Jalal Anabtawi berättar om varför det börsnoterade bolaget Nordic LEVEL Group är helt rätt ägare för Corepart och hur uppköpet kommer gynna kunderna.

Under förra veckan blev det officiellt att den ledande säkerhetskoncernen Nordic LEVEL Group förvärvar Corepart. Nordic LEVEL Group är en förvärvsdriven koncern som utvecklar och integrerar bolag, med exponering mot säkerhetssektorn. Koncernen är en helhetsleverantör av tillförlitliga och moderna trygghets- och säkerhetslösningar samt tjänster. Förvärvet är en möjlighet att påskynda utvecklingen av bolaget menar Coreparts VD Jalal Anabtawi.

- Jag ser mycket positivt på att bli en del av Nordic LEVEL Group, deras erfarenhet från säkerhetsbranschen och breda portfölj kommer ha en positiv påverkan på Coreparts utveckling framåt. Vi ser verkligen fram emot att påbörja den här resan tillsammans och att bli en del av ett större sammanhang.

Vad kommer detta innebära för era kunder?

- I synnerhet får vi en större geografisk räckvidd än vad vi har haft tidigare, vilket givetvis påverkar våra kunder positivt. Det innebär att vi i större utsträckning kan möta efterfrågan som finns hos våra kunder, men framförallt att vi inom koncernen kan hantera driftsättning och service på plats ute i landet i egen regi. Att finnas tillgängliga för våra kunder blir A och O för att lyckas uppfylla våra mål om att modernisera säkerhetsbranschen. Dessutom innebär det ett större produkt- och tjänsteutbud vilket gör att vi i ännu större mån kan erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar inom teknik, bevakning och rådgivning, vilket givetvis också är en nyckel för att växa.


Hur ser du på Coreparts framtid?

- Vi har samma mål som tidigare - att modernisera en traditionell och föråldrad säkerhetsbransch. Med Nordic LEVEL Group i ryggen har vi ännu bättre förutsättningar att göra detta och att skala upp och växa organiskt.

Vad ser du fram emot i din roll och som ledare för företaget?

- Det ska bli otroligt roligt att fortsatt få leda Corepart vidare in i den här fasen. Det är viktigt för mig att fortsätta arbeta nära min organisation trots att vi växer och tar nya kliv. Vi försöker att var en inkluderande och tillgänglig organisation vilket jag tror har varit en stor bidragande faktor till vår framgång hittills, och ser det därför som otroligt viktigt att vi fortsätter att vara det framöver - även när vi växer. ​​​​​​​


Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.