Framgången fortsätter för Corepart Rental

2022 lanserades Corepart Rental. Ett affärsområde med fokus på att stärka säkerheten på temporära byggarbetsplatser. Erik Nyström, ansvarig för Corepart Rental, är nöjd med etableringen och siktar högt under 2023.

Erik Nyström har lång erfarenhet från byggbranschen. Därför vet han vilka utmaningar som finns på byggarbetsplatser – och vad som behöver göras för att rätta till problemen.

– Jag har varit verksam i byggbranschen i många år och upplevt hur säkerheten kan brista på arbetsplatser runt om i landet. Därför hade jag siktet inställt när vi drog igång Corepart Rental. Vi ska göra skillnad, berättar Erik.

Erik tycker att Corepart kan vara stolta över arbetet de har gjort hittills. De lyckades med etableringen och produkterna har blivit väldigt uppskattade av kunderna.
Dessutom befinner sig Erik och hans kollegor i en expansiv fas – där förra årets framgångar har fortsatt in i det nya året.

– 2023 har varit både fartfyllt och utvecklande, dels för vår produktutveckling, men även för våra paketeringar och interna strukturer. Dessutom har vi fått fler kunder än vi först hade räknat med, konstaterar han.

Nya möjligheter väntar för Rental

Trots den positiva starten på året ligger Corepart inte på latsidan. Erik och hans team arbetar löpande med att utveckla sitt affärsområde. En viktig del av arbetet bygger på att se säkerheten ur flera perspektiv. Det handlar om mer än att hålla obehöriga borta från ett område eller förebygga skadegörelse, stölder och förseningar, menar Erik.

– Det är viktigt att vi lyssnar på våra kunder och förstår deras arbetsmiljö, utmaningar och riskmoment. Därför arbetar vi proaktivt med att bredda tjänsteutbudet och kvalitetssäkra leveranserna. Vi arbetar bland annat med riskminimering. Vi vill få bort faror för personalen som vistas på arbetsplatsen, säger han.
​​​​​​​
Under förra året levererade Corepart Rental säkerhetslösningar till stora byggarbetsplatser. Men med nya tjänster kommer nya möjligheter.

– Målet för 2023 är att erbjuda våra tjänster till hela byggmarknaden. Från lite mindre rot-projekt, till stora entreprenader och anläggningsprojekt, avslutar Erik.


Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.