Araz Bahdjat : Ny affärsområdeschef delar med sig av målsättning och förväntningar

Den 1 december tillträdde Araz Bahdjat som ny affärsområdeschef hos oss. Med gedigen säljerfarenhet ser han nu fram emot att utveckla vår säkerhetsaffär och fortsätta leverera en helhetstjänst i toppklass. 

   
 Araz har lång erfarenhet från försäljning, bland annat har han varit försäljningschef på Office Management under åtta års tid. Tjänsten innefattade bland annat en flytt till Oslo, då han fick uppdraget att expandera och utveckla bolaget. Idag bor Araz tillsammans med sin fru i Tyresö och sen några veckor tillbaka är han ny affärsområdeschef hos oss.

– På Corepart har jag rollen som Affärsområdeschef för säkerhet där min primära uppgift är att tillsammans med mina kollegor utveckla säkerhetsaffären. Jag kommer att arbeta väldigt verksamhetsnära och sätta mig in i hela vårt flöde samt våra kunders behov, allt för att vi ska fortsätta leverera en kvalitativ helhetstjänst.

Araz förväntningar på sin nya roll hänger mycket ihop med hans målsättningar. Han beskriver att det finns en trygghet i att, oavsett vilka utmaningar som uppkommer längs vägen, tillhöra en organisation med gedigen erfarenheten och bra ledarskap. Det största fokuset just nu är att sätta sig in i och förstå alla delar inom företaget och att förstå hur alla avdelningarna jobbar strategiskt såväl som operativt. 

– Intresset för säkerhetsbranschen växer mer och mer. Samtidigt har branschen stor utvecklingspotential. Det finns mycket ny teknologi att tillgå som många företag och privatpersoner inte vet om, eftersom att de gamla traditionella lösningarna fortfarande erbjuds. Jag ser fram emot att arbeta med samhällskritiska frågor där man kan vara med och påverka och bidra till att företag i Sverige blir säkrare. 

Att kliva in i en ny roll innebär nya förväntningar. Araz ser fram emot att driva affärsområden från ett helikopterpespektiv och se till att alla delar på ett företag mår bra och levererar allt ifrån nöjda kunder, kvalitet i leveranserna samt att uppnå försäljningsmålen.

– Det som motiverar mig är att göra våra kunder och blivande kunder nöjda. Målet är att vi ska skapa värde och nytta ute hos våra kunder. Jag inspireras av personer som vågar ta sin egen väg, sticker ut från normen och lyckas nå uppsatta mål.   

När vi frågar Araz hur hans mål inför den närmaste tiden ser ut så svarar han att fokus ligger på att förstå sig på företagets verksamhet, sätta sig in i det interna arbetet och se till så att Coreparts starka kultur genomströmmar alla processer hela vägen. 
Slutligen frågade vi Araz hur han helst spenderar en ledig dag. 

– En ledig dag vill jag helst spendera med familj och vänner. Gärna även någon form av träning, exempelvis fotboll och padel.
​​

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.