Madeleine Killian: "Jag motiveras av att sätta högre mål än nödvändigt" 

Hon är spindeln i nätet i alla våra projekt och sköter våra uppdrag från ax till limpa. Sedan ett par månader tillbaka ingår hon i ledningsgruppen för att bidra med sin kompetens, projektledningsförmåga och tillföra goda insikter när det gäller de operativa delarna i vår verksamhet. Vi har fått en pratstund med Madeleine Killian om hur hennes karriär har sett ut och hur det kommer sig att hon hamnat i säkerhetsbranschen. 

– Jag värdesätter framförallt den familjära känslan som vi har och att det är en platt organisation med stora möjligheter att påverka och vara med i utvecklingen framåt. Personligen drivs jag av att sätta högre mål än nödvändigt för den enskilda uppgiften och därför är det viktigt för mig att jag får utrymme att göra just det, prestera mot uppsatta mål. 

Madeleine kommer senast från telekombranschen där hon har flertalet roller i bagaget, framförallt inom retail. Utan eftergymnasial utbildning har hon prioriterat att arbeta hårt för att ta sig vidare i sin karriär.

– För drygt 3 månader sedan fick jag förtroendet att ingå i ledningsgruppen, något som har varit mitt mål länge och som jag har kämpat hårt för. Ett bra ledarskap ligger till grund för att nå ett sådant mål, och det är defintivt något som jag uppskattar mycket med min arbetsplats. Jag är otroligt stolt över mig själv men framförallt glad över att få arbeta på ett företag som är könsneutralt och som värdesätter kunskap före kön, etnicitet eller sexuell läggning, inte minst i en mansdominerad bransch. 

För Madeleine har drivkraften alltid varit att leverera på topp, att sätta höga mål och att få jobba med ett team där alla drar mot samma slutmål. 
 
– För mig handlar framgång om att tillsammans skapa och uppnå gemensamma mål. Att då få möjligheten att arbeta på ett innovativt säkerhetsföretag känns både som en kul utmaning, men framförallt som rätt miljö för mig att växa i. Jag är stolt över att vi hela tiden utvecklas, tar in nya produkter och är på jakt efter att alltid göra saker bättre. Det är stimulerande att arbeta i en miljö med ständig utveckling och nya projekt som kräver kreativitet. För mig är det bästa att vi levererar unika lösningar där varje komponent är skräddarsydd helt utifrån kundens behov. Jag är otroligt glad över möjligheten att växa som individ och för förtroendet att få driva Coreparts tillväxt tillsammans med teamet, en resa som bara har börjat. 


​​