Jacob Glimhed: Tillsammans ser vi på affären från olika synvinklar

Jacob Glimhed arbetar som säljare på Corepart och har under sin korta tid hos oss nått stor framgång. Läs om Jacobs karriärsresa, driv och varför han valde att börja arbeta för Corepart. Vem är du? 
Jag heter Jacob Glimhed, är 26 år och kommer från en liten stad i Skåne.  För drygt två år sedan tog jag ett aktivt val och flyttade till Stockholm för vidare utveckling. Min fritid innefattar en del träning så som crosstraining och löpning. Jag har en tight relation till familjen trots vår geografiska spridning längst E4 och E6, med en bror i Malmö, syster i Göteborg och föräldrarna där badrockar på ICA är normalt i sommarstaden Torekov. 

Hur har din karriärsresa sett ut?
Större delen av min karriär har jag jobbat med försäljning mot företag inom Telekom och IT.  Jag har gått Sveriges bästa säljskola som har gett mig gedigen kunskap inom försäljning, team management och kundvård.

Berätta om din roll? 
Min roll som säljare på Corepart är att komplettera nytänkande idéer och innovativa lösningar för ett bättre och mer hållbart säkerhetstänk.  Jag har alltid trivts väldigt bra i denna typ av roll med möjligheten till nya och givande möten som bidrar till min framgång. 

Varför valde du att börja jobba med säkerhetslösningar? 
Att valet föll på Corepart var en självklarhet för mig. I min roll som säljare vill jag ha möjlighet att erbjuda en idé jag tror på, denna idé vill jag ha verktygen att förverkliga och slutligen genomföra. Corepart ger mig möjligheten att genom kvalité, funktionalitet och nytänkande lösningar med ett väl fungerande team att göra just detta. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Stark teamkänsla och högt i tak. Det är väldigt viktigt att just dessa värderingar även faller in under det företag jag jobbar för. Från dag ett har jag känt en familjär känsla och en fantastiskt härlig framtoning från alla kollegor, här har jag verkligen hittat rätt. Tillsammans ser vi på affärer ifrån alla olika synvinklar och vinner majoriteten av processer genom relation och innovation. Man fastnar inte vid gamla och färdiggjorda lösningar och detta återspeglas mot kund i nytänkande och framtidssäkra lösningar. 
​​​​​

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.