Minska administrationen med digitala passerkort

När antalet anmälda inbrott och inbrottsförsök mot svenska företag ökar, väljer fler och fler aktörer att investera i passersystem för att stärka säkerheten. Med en smart, digital lösning försvinner dessutom problem med administration och manuell hantering. 

Fler och fler företag har insett fördelarna som kommer med att investera i ett passersystem. Det blir lättare att veta vilka som kommer och går på arbetsplatsen, ovälkomna element kan hållas borta och den allmänna säkerheten på arbetsplatsen ökar.

Det finns många variationer av passersystem att välja mellan. När man investerar i ett passersystem idag, väljer man ofta mellan traditionella lösningar med passerkort, nycklar eller taggar – och helt digitala system. Fler och fler väljer att satsa på just de smarta, skräddarsydda digitala systemen. Fördelarna med digitala system är nämligen många.

Tre fördelar med digitala passersystem


En helt digital lösning

Med våra smarta, digitala system slipper du nycklar, taggar och brickor. Istället är passerkorten digitala, direkt i de anställdas mobiltelefoner. Lösningen är molnbaserad och kan anpassas helt och hållet efter företagets faktiska behov.

Lätt att integrera

I dagens företagsklimat finns det många digitala system som ska kommunicera med varandra. Våra digitala lösningar kan enkelt integreras med larmet, bokningslösningen och de anställdas incheckningssystem.

Slipp administrera fysiska nycklar

Hanteringen av fysiska nycklar och taggar kan vara en tidsödande arbetsuppgift, som dessutom riskerar att kosta företaget mycket pengar. Med Mobile Access behöver du inte oroa dig för borttappade taggar och nycklar. Du kan enkelt administrera access och tillgänglighet i företagets digitala plattform.

Så levererade vi en helhetslösning till Steelwrist

När tillverkningsföretaget Steelwrist flyttade in i nya lokaler insåg de behovet av en helhetslösning gällande passage, larm och övervakning. Vi levererade bland annat passersystem för samtliga grindar och dörrar. Allt med fokus på en smidig, säker lösning där Steelwrist har full kontroll på vilka som har tillgång till företagets lokaler.

Läs mer och hör vad Steelwrist tyckte om resultatet genom att klicka här!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.