Kompetensutveckling: Anders Biro tilldelas ytterligare en certifiering

En av våra viktigaste nycklar till framgång och nöjda kunder är att arbeta med att utveckla bolagets kompetens genom att utbilda våra anställda. Nu har vår specialist Anders Biro tilldelats ny certifiering. 

​​​​​​​Anders Biro har lång erfarenhet i IT- och teknikbranschen. På Corepart är hans inriktning IT-baserade CCTV-lösningar. Den nya certifiering VMS/VSaaS Certification går hand i hand med Anders ambition om att fortsätta få fördjupad förståelse av säkerhet i utmanande sammanhang.

– Certifieringen ger en bra förståelse för den senaste tekniken i molnlösningar och under vilka omständigheter de passar bäst. Integration av säkerhetslösningar är också i fokus för enhetlig administration och flexibilitet.
 
För våra kunder innebär certifieringen att optimal teknik för varje enskild omständighet säkerhetsställs. Den ger även ett integrationsfokus och en stor flexibilitet att skräddarsy lösningar utifrån kundens specifika behov.
 
 – Säkerhetsbranschen är i en väldigt dynamisk fas just nu, där certifiering från erkända branschexperter fyller viktig funktion att säkerställa kompetens i teknikens framkant och hur det kommer kunden till mest nytta.

​​​​​​​
​​​​​​​

Nyfiken på att läsa mer om våra certifieringar? 
​​​​​​​