Corepart satsar inom säkerhet för obemannade butiker ​​​​​​​

Framtidens butikslösningar är här. Fler och fler handlare har insett fördelarna att driva butiker som är delvis eller helt obemannade. Kunden kan handla när det passar, i en trygg och säker miljö. Och handlaren kan vara trygg i att säkerhetssystemet minimerar risken för stölder – innan de sker.

Butikslokaler är särskilt utsatta för stölder, inbrott och vandalisering. Därför har Corepart startat upp affärsområdet Securified Access By Corepart i samarbete med teknikleverantörer HonestBox.

- Vi på Corepart är glada över partnerskapet med HonestBox. Deras teknik är världsledande, och företagets ambition ligger i linje med vad vi gör: att bygga integrerade, skräddarsydda lösningar som gör livet lättare för butiksägarna och deras kunder, berättar Araz Barthelson Bahdjat.

Obemannade butiker ställer hårda krav på integrerade och heltäckande säkerhetssystem. När man utvecklar sådana system behöver man tänka mer långsiktigt än i bemannade butiker. Systemets primära syfte är att öka säkerheten i butiken, men det ska även ge kunden en smidig och trygg upplevelse. Securified Access By Corepart erbjuder en helhetslösning tillsammans med HonestBox för din verksamhet, utan några mellanhänder.

De obemannade butikerna utrustas bland annat med:
  • Ett digitalt passagesystem för att komma in och ut ur butiken med BankID.
  • Integrerade övervakningskameror i och utanför butiken med smarta funktioner.
  • Ett Integrerat kassasystem med passagesystemet.
  • Automatiska utrop vid överträdelse.
  • Betalning via snabbkassa eller mobil.
  • Utcheckning och låsning av ytterdörren.
HonestBox öppnade världens första obemannade butik, i Viken 2015. Idag är företaget världsledande och driver utvecklingen framåt.
– När vi på HonestBox sökte efter en partner för att bygga säkerhetslösningar till butikerna, valde vi Corepart. Tillsammans har vi skapat ett koncept som ligger framkant i segmentet. Vi tror mycket på detta samarbetet, säger Magnus Berglund på HonestBox.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.