Ökad efterfrågan på larm- och passersystem

Efterfrågan på integrerade larm- och passersystem ökar, med teknik som är anpassad till att fungera både online och offline.

Integrerade säkerhetssystem är idag både efterfrågade och ekonomiskt prioriterade av större bolag och organisationer. Fastighetsbolag, myndigheter, sjukvård och köpcentrum är ett par av de branscher som investerat som mest i integrerade säkerhetslösningar.

Integrerade säkerhetssystem


Utvecklingen av integrerade säkerhetssystem har rört sig snabbt framåt, vilket i sin tur ger samtliga säkerhetslösningar nya användningsmöjligheter. 
Fördelen med integrerade system är att det går att hantera behörigheter på flertalet nivåer, oavsett om det gäller för exempelvis passerkort eller automatisering av larm. Systeminställningarna går att integrera på flertalet arbetsplatser, oavsett distans, vilket underlättar bolagets övergripande säkerhetsrutiner och arbetsprocesser.

Integrerade lösningar sparar både tid och resurser för arbetsplatser som består av flertalet avdelningar. Passerkort gör det möjligt för de anställda att automatiskt få behörighet till de avdelningar som de dagligen arbetar på. Integrerade passer- och larmsystem gör det enkelt att cirkulera på arbetsplatsen, under de tider som är avsatta. 

Enkelhet är ett nyckelord för passer- och larmsystem. Oavsett om det handlar om att få tillträde till en avdelning, eller att hemifrån kunna säkerställa att alla arbetsplatser att larmade på kvällen genom ett enkelt klick på appen.Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.