Så ser vår nya VD på framtiden och expansionen

I början av oktober stod det klart att Jalal Anabtawi tog över som VD efter fyra år som Vice VD. Med en storsatsning på att fortsätta driva den organiska tillväxten framför sig, är vi nyfikna på att få veta mer om hur han ser på sitt nya uppdrag och hur fokus ser ut de närmsta månaderna.    


– Vårt primära fokus inom närtid ligger på att hantera den höga efterfrågan som finns just nu. Vi arbetar för att knyta till oss strategiska partners runt om i landet för att stärka vår position och lokala närvaro samt korta ledtiderna. Mitt uppdrag handlar till stor del om att skapa förutsättningar för att vi ska kunna göra detta och att fortsätta rusta vår organisation för vidare expansion.

Jalal har lång erfarenhet inom telekom där han arbetat i nästan tio år innan han år 2016 blev en del av Corepart. Hans främsta ansvar blev då att tillsammans med ledningen fortsätta utveckla affärsområdet säkerhet. Sedan 2016 har bolaget växt organiskt från 8 till 21 anställda med en omsättning på tre gånger så mycket.

– För mig har det alltid varit viktigt att sätta tydliga mål och arbeta för att uppnå resultat. Min drivkraft ligger i att vi tillsammans ska lyckas oavsett om det handlar om tillväxt eller att implementera ett nytt affärsområde. Resultat driver mig väldigt mycket, likaså att skapa ett bolag som mår bra trots de utmaningar som kommer med att befinna sig i kraftig expansion.

Jalals ledarskap har alltid varit förknippat med att bygga starka team, något som han menar kommer från att han alltid haft bra ledare runt sig som inspirerat honom. Den operativa rollen och möjligheten att både kunna zooma ut och se på organisationen ur ett helikopterperspektiv, men också kunna zooma in och titta på detaljer, är något som han menar är en viktig del av sin roll.

– Jag tror på ett nära ledarskap och kommer fortsätta arbeta nära min organisation trots att min roll nu innebär ett större strategiskt ansvar. För mig är det viktigt att vi skapar en kultur där allas välmående är i första rummet och där vi knyter till oss alla typer av människor för att skapa bra dynamik. Vi är en organisation som är inkluderande och tillgänglig, något som är otroligt viktigt för Coreparts framgång, avslutar han.​​​​

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.