Så skyddar vi din obemannade verksamhet

På fler och fler platser runt om i landet dyker det upp obemannade verksamheter. Både matbutiker ute på landsbygden som ökar tillgängligheten för kunderna. Även andra verksamheter, exempelvis gymkedjor, ger kunderna tillgång till sina lokaler dygnet runt. När det inte finns någon personal som kan ansvara för säkerheten krävs det tekniska säkerhetslösningar. I denna artikel kommer vi ge dig svar på hur Coreparts säkerhetslösningar ser till att din obemannade verksamhet och kunderna som besöker den kan vara trygga.

För- och nackdelar med obemannade verksamheter


En obemannad verksamhet skapar många fördelar. Lägre kostnader, möjligheten att ha generösa öppettider samt en smidigare och mer flexibel köpupplevelse för kunderna. Men det medföljer även en del problem när det kommer till säkerhet. Det finns två viktiga frågor du måste kunna svara på:

Hur ser jag till att kunderna är säkra, vad händer om de skadar sig i butiken?
Hur skyddar jag min verksamhet från stöld och skadegörelse?

Kundernas säkerhetDet absolut viktigaste är såklart dina kunders säkerhet. I brist på personal som kan upptäcka och larma om kunder råkar ut för en olycka i din lokal, behöver du istället smarta och effektiva tekniska lösningar. 
En viktig del i säkerhetsarbetet är möjligheten för kunden att själva kalla på hjälp. Med våra trygghetslarm kan kunderna alltid larma en certifierad larmcentral som i sin tur kan kontakta SOS alarm.

Med våra intelligenta kameror strävar vi efter att proaktivt skydda dina kunder. Våra kameror har ett flertal smarta funktioner som möjliggör tidig upptäckt av något som gått eller kan gå fel. Den uppmärksammar operatören på larmcentralen som har tillgång till alla dina kameror live och kan tala med kunden via högtalare samt snabbt kontakta SOS Alarm.

Lokalens säkerhetI bemannade verksamheter finns det personal som håller koll och ser till att ingen stjäl eller sysslar med skadegörelse. I obemannade verksamheter krävs andra lösningar, vi på Corepart har utvecklat en rad säkerhetslösningar anpassade efter det behov som kommer med en obemannad verksamhet.
Kameraövervakning är det främsta verktyget när det kommer till säkerhetsarbetet. Våra kameror kan följa hur personer rör sig inne i lokalen och upptäcka ovanliga mönster. Vid oönskad aktivitet som stöld eller skadegörelse larmar den en larmcentral där en operatör har tillgång till kamerans live feed. Operatören kan förutom att snabbt kontakta polis eller väktare även kommunicera med de som befinner sig i din lokal genom en högtalare. 

Ett larm har ett flertal funktioner, som att upptäcka intrång, avskräcka inbrott men även skapa en tidspress för de personer som gör inbrott eller stjäl från din verksamhet. Vi samarbetar med landets främsta larmcentraler för att tidsspannet från larm till att väktare eller polis är på plats ska vara så kort som möjligt.

Corepart anpassar säkerhetslösningar till din verksamhet


Vi strävar efter att alltid vara i framkant när det kommer till teknik och samarbetar bara med de främsta, för att vi alltid ska kunna erbjuda den lösning du behöver. Oavsett om din obemannade verksamhet är en matbutik på landsbygden, ett gym i innerstan eller en annan typ av verksamhet skapar vi alltid en säkerhetslösning anpassad efter just dina behov och önskemål.

​​​​​

Vad kan vi hjälpa dig med?

Oavsett om din obemannade verksamhet är en matbutik på landsbygden, ett gym i innerstan eller en annan typ av verksamhet skapar vi alltid en säkerhetslösning anpassad efter just dina behov och önskemål.