Nyckeln till framgång i Göteborgsregionen: Johanna tar plats hos Corepart ​​​​​​​

Vi hälsar Johanna Langfält välkommen till Corepart. Med Johanna i spetsen som ny Account Manager intensifierar Corepart sin närvaro och utökade satsning i Göteborg och Västra regionen. Med en imponerande erfarenhet inom IT och försäljning, samt en passionerad inställning, förväntas Johanna inte bara driva tillväxt och innovation, utan även göra en verklig skillnad inom organisationen. Hennes anslutning markerar en spännande tid av tillväxt och förnyelse för Corepart i Västra regionen. ​​​​​​​

​​​​​​​Det är mycket spännande att nu kunna konkretisera vår satsning i Göteborg och i Västra regionen med Johanna på plats. Hon kommer in med ett stort driv och är dessutom en mycket kompetent affärskvinna med en imponerande stark positiv inställning. Tillsammans med vårt dedikerade team i Göteborg är jag övertygad om att Johanna kommer att vara nyckeln till att skapa en betydande framgång för oss, säger Michael Ekelund, CCO på Corepart.
Vi ställde frågor till Johanna för att lära känna henne bättre:

Berätta lite om dig själv och dina tidigare erfarenheter?

Under de senaste 10 åren har jag arbetat som Key Account Manager inom IT-branschen, där mitt huvudsakliga fokus har varit att digitalisera och utveckla små till stora företag inom områdena IT, video, telefoni samt med särskild spetskompetens inom printlösningar. Dessförinnan har jag arbetat som resande säljare i 10 år inom dagligvaruhandeln och servicehandeln för marknadsledande företag så som Coca-Cola och Santa Maria.

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos oss på Corepart och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?
Jag är övertygad om att jag kommer att tillföra en betydande dos glädje, energi och teamkänsla, samt ett innovativt tankesätt. Att få förtroendet att leda säljutvecklingen för ökad tillväxt i Göteborgsregionen är något jag ser enormt mycket fram emot. Detta breddar inte bara Coreparts geografiska närvaro för tillväxt, utan också väcker min nyfikenhet för att modernisera säkerhetsbranschen genom att förnya både produkter och tjänsteutbud. Målet är att kunna erbjuda fullständiga, hållbara, pålitliga och högpresterande lösningar inom Coreparts olika affärsområden. Jag ser också mycket fram emot att samarbeta nära med mina fantastiska kollegor, vilka besitter en imponerande kompetens.

Vad var det som lockade dig till att välja Corepart som ny arbetsgivare?
Att vara en del av en stabil, ambitiös och inspirerande organisation fylld med trygghet, motivation och stolthet är ett privilegium som jag värdesätter högt. Den gedigna erfarenheten och kompetensen som genomsyrar organisationen, tillsammans med dess tydliga syfte att främja en stark företagskultur, är fundamentet för dess framgång. Ledarskapet präglas av stöttande, humant och jordnära egenskaper, vilket gör förmågan att fatta snabba beslut, agera handlingskraftigt samt arbeta proaktivt och målmedvetet.
Att omges av fantastiska och likasinnade kollegor är en inspirerande upplevelse i sig tycker jag. Dessutom är det en ära att vara en del av ett företag som värnar om sunda och framför allt humana moraliska och etiska värderingar gentemot både personal och kunder.

Vad är det bästa med din roll och vad motiverar dig mest på jobbet?
Det mest fantastiska med min roll är att jag får möjligheten att utmana mig själv inom en genre som är ny för mig. Med stort stöd och förtroende från Corepart får jag låta mina visioner, ambitioner och värderingar prägla mitt arbete. Jag uppskattar den frihet jag har att utveckla mina personliga och yrkesmässiga drivkrafter fullt ut i en högpresterande organisation där både kunder och medarbetare är nöjda.
Det som också motiverar mig i min roll är möjligheten att skapa långsiktiga, genuina och ärliga relationer med våra kunder. Att kunna göra verklig skillnad för företag genom att erbjuda lösningar som ökar lönsamheten, effektiviteten, säkerheten och utvecklingen är en drivkraft som ger mig energi och glädje i mitt arbete.

Om du får dela med dig av dina tre främsta tips för bli en framgångsrik säljare – vilka skulle de då vara?
För att skapa den framgångsrika verklighet man strävar efter är det avgörande att utstråla energi och positivitet, att vara lyhörd i det sociala sammanhanget och att sätta tydliga och uppnåbara mål tycker jag.

Vad gör du när du inte jobbar?
Att umgås med mina barn eller tillbringa timmar i köket med trevligt sällskap av goda vänner är något som ligger mig varmt om hjärtat. Dessutom har jag ägnat mig åt jakt i över 20 år och njuter fullt ut när jag får möjlighet att vistas ute i skogen på passen. Det är där jag finner lugn och ro samt uppskattar skogens lugn.
​​​​​​​

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.