6 fördelar med Security as a Service

En växande verksamhet innebär bland annat fler anställda, produktutveckling, större lokaler, ökad försäljning – och inte minst, nya behov vad gäller säkerhet. Någon gång under tillväxtfasen behöver varje verksamhet ställa sig frågan: Håller den lösningen vi har idag eller krävs det en ny som uppfyller vårt ökade behov och utmaningar?

Framtidens säkerhet

I takt med att samhället, säkerhetsbranschen och verksamheten utvecklas krävs det nya innovativa lösningar som täcker alla dina behov – både nu och i framtiden. Genom vår tjänst - Security as a Service - får du en säkerhetslösning som går att anpassa, justera och uppdatera utifrån de behov som uppstår. I den här artikeln har vi listat 6 fördelar med Security as a Service.


En skräddarsydd säkerhetslösning

Med Security as a Service binder du inte upp dig till en säkerhetslösning som lätt riskerar att bli utdaterad. I stället prenumererar du på en lösning som går att anpassa, justera och uppdatera utifrån de behov som uppstår när din verksamhet växer eller förändras.

Kostnadseffektivt

Oavsett om dina behov innefattar kameraövervakning, larm, passersystem eller brandskydd är Security as a Service en kostnadseffektiv lösning som hjälper ditt företag att förebygga allt från brott och intrång till minskad administration eller färre maskinhaverier. Lösningen är inte bara lönsam för många företag, utan hjälper till att skapa en bättre arbetsmiljö för de anställda ­­– vilket förbättrar produktiviteten och arbetsmoralen på plats.

Smidig integrering med övriga system

Alla våra lösningar går att integrera med dina övriga system så att du får alla dina uppkopplade system samlade till en och samma leverantör. För dig som vill koppla passersystemet till andra system, exempelvis bokningssystem eller larm, finns smarta lösningar som gör det möjligt. Det är framtidens säkerhet för oss.

Lättillgänglig rådgivning

Det ska vara enkelt att nå oss och få svar på frågor eller funderingar. Därför finns vi alltid tillgängliga på vår allmänna rådgivning där våra medarbetare snabbt svarar och hjälper dig oberoende av ärende. Vi dokumenterar varje ärende för att kunna följa upp resultatet.​​​​​​​

En egen kontaktperson

Det är viktigt att du har god tillit till oss. Det skapas på bästa sätt genom att du har en specifik person hos oss som du känner väl igen och har en relation till. Därför ser vi till att du i möjligaste mån har en egen kontaktperson som du kan vända dig till.​​​​​​​​​​​​

Vi sköter driften

Vi övervakar dina system i realtid och arbetar regelbundet med allt ifrån mindre uppdateringar till större systemförändringar, allt för att få bästa möjliga prestanda.

I mer än 10 år har vi på Corepart hjälpt företag att med hjälp av den senaste tekniken hitta anpassade säkerhetslösningar. Varje dag arbetar vi för att göra Sveriges arbetsplatser tryggare och mer effektiva genom intelligenta säkerhetslösningar. Corepart är för dig med en traditionell och utdaterad säkerhetslösning som önskar något annat, eller för dig som är nyfiken på hur smart teknik kan skapa bättre arbetsflöden, lönsamhet och trygghet.

​​​​​​Vill du veta mer om våra säkerhetslösningar eller få en konsultation av vilken variant som passar din verksamhet? Kontakta oss.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.