Stark tillväxt för Obemannade butiker och Securified Access ​​​​​​​

Obemannade butiker har snabbt vuxit till en framgångsfaktor hos handlare i hela landet. Detsamma gäller Coreparts affärsområde Securified Access, som har ett starkt år i ryggen.

Under förra året lanserade Corepart det nya affärsområdet Securfied Access, ett område helt med fokus på att skapa smarta säkerhetssystem till obemannade butiker. Araz Barthelson Bahdjat, affärsområdeschef på Corepart konstaterar att framgången är ett faktum.

- Första tiden har varit hektisk, på ett positivt sätt. Vi har haft mycket att göra med fullt fokus på att möta efterfrågan på våra lösningar och leverera våra tjänster runt om i landet, berättar han.

Araz förklarar att gensvaret från butiksbranschen har varit bättre än förväntat. Coreparts upplägg, där vanliga butiker kan konverteras till att bli helt eller delvis obemannade, har blivit populärt bland handlare i hela landet.

- Gensvaret har varit starkt. Det märks att branschen har väntat länge på att någonting nytt ska hända; lösningarna som möjliggör för handlare och butiksinnehavare att driva en mer lönsam butik på ett säkert och socialt hållbart sätt.

Det finns mönster som visar att människor vill handla på mer flexibla tider än tidigare. Genom tjänsterna som Securfied Access erbjuder, får handlare möjlighet att erbjuda just detta. Med små medel kan handlaren utveckla sin verksamhet och hålla öppet vid obekväma tider – utan att oroa sig för intrång, stölder eller kostnader för personal som arbetar sent.

- Våra lösningar har blivit särskilt väl mottagna ute i landet och på glesbygden. I områden där man vill ha kvar sin lokala affär, men har behövt hitta nya lösningar för att möjliggöra det. På sådana platser passar en obemannad butik perfekt, förklarar Araz.

Framtiden ser ljus ut för Securified Access och Corepart. Den kraftigt ökade efterfrågan gör att företaget behöver anställa nya medarbetare. Dessutom kommer tekniken utvecklas.

- Vi har fullt upp! Framförallt kommer vi att fortsätta utveckla tekniken som möjliggör en säker butikslösning. Dessutom utvecklar vi samarbetet med våra kunder. Vi vill bli en one-stop-shop – en säkerhetspartner som kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar till våra kunder. Och vi ska fortsatt vara ledande inom säkerhetslösningar för obemannade butiker såklart!​​​​​​​Vad kan vi hjälpa dig med?

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.