Corepart, en del av Nordic LEVEL Group, ingår ramavtal med Direkten för säkerhetslösningar

Corepart AB, en del av Nordic LEVEL Group, och en ledande aktör inom säkerhetslösningar, tillkännager ett nytt ramavtal med Direktenbutikerna Scandinavia AB för tillhandahållande av omfattande säkerhetslösningar för deras medlemmar.


Det nya ramavtalet innefattar ett komplett utbud av tjänster och produkter inom passersystem, larm, kameraövervakning, brandskydd och lösningar för hybrid/obemannade butiker. Corparts erbjudande innehåller skräddarsydda lösningar som anpassas till varje kunds unika behov och storlek på butik.

Corepart kommer även erbjuda Direktens medlemmar Security-as-a-service, SECaaS, vilket innebär att kunderna inte binder upp sig till säkerhetstekniken, utan får möjligheten att kunna anpassa och uppdatera sina lösningar efter behov och i takt med utvecklingen inom säkerhetsområdet.

Det är med stor entusiasm vi på Corepart välkomnar det nytecknade ramavtalet med Direkten. Avtalet är ett erkännande av vårt engagemang för att skapa flexibla, skräddarsydda lösningar som möter varje unik verksamhets krav. Flexibiliteten som Securified Access by Corepart erbjuder är av stort värde för Direktens skiftande behov, med tanke på butikernas varierande storlek och utbud. Samarbete understryker vår strävan efter att tillhandahålla innovativa säkerhetslösningar som är ekonomiskt effektiva och funktionellt pålitliga. Vi är angelägna om att fortsätta bygga vårt samarbete med Direkten för att uppfylla och överträffa deras förväntningar framöver", uttrycker Jalal Anabtawi, VD för Corepart.

“Corepart är en stark aktör med goda kunskaper inom den bransch vi verkar i. Tillsammans med Corepart stärker vi vårt erbjudande ut mot våra medlemmar”, säger Richard Björkman, kategoriansvarig på Direkten.

"Vi är stolta över att välkomna Direkten som en av våra partners inom säkerhetslösningar för deras rikstäckande butiker. Att erbjuda innovativa och traditionella helhetslösningar som inte bara ökar säkerheten, utan även skapar förtroende och en känsla av trygghet för både kunder och butikspersonal är något vi värderar högt", säger Araz Bahdjat, Affärsområdeschef på Securified Access by Corepart


För ytterligare information:
Jalal Anabtawi
VD, Corepart AB, en del av Nordic LEVEL Group
Tel: +46 (0)8 509 067 05
E-post: jalal.anabtawi@corepart.se

Richard Björkman,
Kategoriansvarig, Direkten
E-post: richard.bjorkman@direkten.se
Tel: +46 70-686 33 13

Om Direkten
1997 bildades Direkten av handlare som ville skapa en kedja för fria handlare. Medlemmarnas butiker är också delägare i kedjan och fokuserar på att stärka lokalsamhället. Direkten erbjuder ett brett utbud av tjänster och varor, anpassat efter varje butiks specifika område. Idag finns det 174 Direkten-butiker i hela Sverige, med ytterligare 141 associerade butiker.
​​​​​​​

Om Corepart
Corepart är framtidens säkerhetsbolag och en ledande svensk tjänstebaserad säkerhetsleverantör. Coreparts fokus ligger på att leverera framtidssäkra tjänster. Varje dag arbetar Corepart för att göra Sverige tryggare och mer effektiva genom intelligenta säkerhetslösningar. Bolaget hjälper sina kunder med allt ifrån trygghet i form av kameraövervakning, larm, brandskydd och passersystem - till integration med övriga system så att kunden har en samlad leverantör för samtliga uppkopplade system.

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.