Svevia väljer Corepart som strategisk säkerhetsleverantör


Sedan i början av året har Corepart utvecklat sitt produktutbud och ökat kapaciteten kopplad till affärsområdet uthyrning för att skapa bra förutsättningar för sin fortsatta expansion. Satsningen innebär bland annat att knyta till sig strategiska partners runt om i landet, och fortsätta lägga stor vikt vid att växa affärsområdet uthyrning. Nu står det klart att Svevia väljer Corepart som strategisk säkerhetsleverantör.


- Det känns otroligt spännande att påbörja samarbetet med Svevia. Det går helt i linje med vår pågående expansion att jobba mer aktivt med tillfällig uthyrning och att vi nu knutit till oss en så stor organisation som Svevia är ett kvitto på att våra lösningar är bra, säger David Berndt, grundare och affärsutvecklare på Corepart.

Avtalet innebär att Corepart ska stärka säkerheten på Svevias etableringar runt om i landet. Det rör sig om alla typer av säkerhet, från enklare bygglarm till containerlarm och kameraövervakning.

- Det som Svevia uppskattat med oss som partner är bland annat att vi arbetar helt oberoende av underleverantörer. Vi är anpassningsbara och inte knutna till specifika väktarbolag eller larmcentraler, vilket gör att vi kan anpassa säkerheten efter varje etablerings specifika behov, förklarar David Berndt.

Avtalet gäller för alla Svevias etableringar och sträcker sig över hela landet och till viss del i Norge.

Om Svevia 

Svevia är specialister på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Med 1900 medarbetare finns de på drygt 100 platser i Sverige och Norge. Omsättningen ligger på 8,1 miljarder kronor.

Om Corepart

Corepart är en oberoende helhetsleverantör av intelligenta säkerhetslösningar. Målet är att förändra en traditionell bransch och hjälpa företag och organisationer att utnyttja de tekniska möjligheter som finns idag kopplat till säkerhet.

För ytterligare information vänligen kontakta oss. 

Presskontakt: Agnes Jarfjord, agnes@engageagency.se
Grundare & affärsutvecklare: David Berndt, david.berndt@corepart.se

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.