Larmväska

Med Coreparts skalbara lösningar för kamerasystem är både er personal och era fastigheter i trygga händer. 

En effektiv kameraövervakning

Vi arbetar i öppna system som inte är låsta till specifika tillverkare eller kameramodeller. Det tillåter oss att vara flexibla och kan då välja den kamera som passar bäst för din situation, oavsett om du behöver en lågupplöst bild eller en i 4K-upplösning för att täcka stora ytor. Du kan via appen få en live-streamad bild till din telefon, spela in material i utbildningssyfte eller analysera processer som kan skickas in för support.

Du är värd en skräddarsydd kameraövervakning

Alla våra larmanläggningar är skräddarsydda efter våra kunders önskemål. Vi ser självklart även till att din anläggning passar in rent estetiskt, oavsett om du har ett slott eller en koja!

Varför ska du välja oss på Corepart?

1

Kompetens. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

2

Kvalité. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

3

Service. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

Vad säger våra kunder?

"Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer."
Malin Larsson
"Till det går det att addera fler triggers, såsom sensorer för vatten, rök, värme m.m. för att öka användningsområdet."
Elin Karlsson
"Corepart hjälper kunder små som stora, att utifrån förutsättning och verkligheten projektera och installera det larm som uppfyller kraven från kund och försäkringsbolag."
Göran Eriksson

Så, vad väntar du på?