Kamerarondering

Med kamerarondering får du en säkerhetslösning som förhindrar och förebygger problem dygnet runt

Kamerarondering med hjälp av strategiskt placerade kameror gör att du kan hålla koll på sårbara punkter på ett konsekvent och kostnadseffektivt sätt.

Med våra leverantörers kameratjänster integreras övervakningskameror, videoanalys, larmcentraler och väktare samverkande som en enhet. Potentiella hot upptäcks av kamerorna och analyseras. Vid behov skickas larm till en operatör som agerar omedelbart för att förhindra eller minimera skadan. Våra lösningar kan integreras med andra system som inbrottslarm, passagekontroll och brandvarnare så att du får en heltäckande säkerhetskedja

Våra infotavlor passar i alla trapphus!
Alla våra larmanläggningar är skräddarsydda efter våra kunders önskemål. Vi ser självklart även till att din anläggning passar in rent estetiskt, oavsett om du har ett slott eller en koja!

Varför ska du välja oss på Corepart?

1

Kompetens. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

2

Kvalité. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

3

Service. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

Vad säger våra kunder?

"Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer."
Malin Larsson
"Till det går det att addera fler triggers, såsom sensorer för vatten, rök, värme m.m. för att öka användningsområdet."
Elin Karlsson
"Corepart hjälper kunder små som stora, att utifrån förutsättning och verkligheten projektera och installera det larm som uppfyller kraven från kund och försäkringsbolag."
Göran Eriksson

Så, vad väntar du på?