Processövervakning

En kamera är operatörens extra öga som övervakar utan tidsbegränsningar, oavsett natt eller dag, och larmar om något går fel. Detta skapar tryggheten och överblicken att skala upp produktionen.

Process- och tillverkningsindustri

​​​Med våra kamerasystem skapar vi ökad lönsamhet och färre produktionsstopp genom att filma och analysera effektiviteten i kundens tillverkningsprocesser.

Genom processövervakning kan företaget öka sin produktion, och med större trygghet om möjligheten finns låta maskinen göra jobbet på natten när operatören inte arbetar. Om driftstoppet är framme så är det enkelt för jourhavande att snabbt gå in i appen för att se hur det ser ut i maskinen, och snabbare ha beslutsunderlag för hur det skall hanteras.

Våra infotavlor passar i alla trapphus!
Alla våra larmanläggningar är skräddarsydda efter våra kunders önskemål. Vi ser självklart även till att din anläggning passar in rent estetiskt, oavsett om du har ett slott eller en koja!

Varför ska du välja oss på Corepart?

1

Kompetens. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

2

Kvalité. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

3

Service. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

Vad säger våra kunder?

"Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer."
Malin Larsson
"Till det går det att addera fler triggers, såsom sensorer för vatten, rök, värme m.m. för att öka användningsområdet."
Elin Karlsson
"Corepart hjälper kunder små som stora, att utifrån förutsättning och verkligheten projektera och installera det larm som uppfyller kraven från kund och försäkringsbolag."
Göran Eriksson

Så, vad väntar du på?