Larmcentral & väktartjänster

Mer än bara inbrottslarm

Larmcentralen är den hjälpande handen som övervakar våra kunders anläggningar 24/7.

Vi kopplar kundens larmanläggning mot våra samarbetspartners, vilka övervakar din verksamhet dygnet runt. Larmcentralens operatörer övervakar alla slags larm och utför de instruktioner som vi kommit överens om.

Genom att skydda din egendom eller fastighet med ett inbrottslarm kopplat till en larmcentral kan våra kunder vara säker på att rätt åtgärd sätts in snabbt vid ett eventuellt larm.

Kameraverifiering är det extra ögat som på ett effektivt sätt kan hantera oförutsedda händelser i ett tidigt skede, för att undika inbrott och skadegörelse

Väktartjänster ger kunden trygghet att kunna sova om natten, och med vetskap om att väktarna finns där för att agera om det oförutsedda skulle hända.

Vår utryckningstjänst från våra samarbetspartners är ett tryggt komplement till din larmanläggning

Tillsammans med våra tekniska och fysiska säkerhetslösningar är utryckningstjänsten ett effektivt sätt att både förebygga inbrott och minimera omfattningen av skadegörelse. Larmcentralen övervakar och väktarna rycker ut och agerar vid behov oavsett vilka situationer som uppstår.

Varför ska du välja oss på Corepart?

1

Kompetens. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

2

Kvalité. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

3

Service. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

Vad säger våra kunder?

"Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer."
Malin Larsson
"Till det går det att addera fler triggers, såsom sensorer för vatten, rök, värme m.m. för att öka användningsområdet."
Elin Karlsson
"Corepart hjälper kunder små som stora, att utifrån förutsättning och verkligheten projektera och installera det larm som uppfyller kraven från kund och försäkringsbolag."
Göran Eriksson

Så, vad väntar du på?