Trygghetslarm

Ge dig och dina anställda tryggheten att veta att om något händer, så finns hjälpen ett knapptryck iväg, personlarm ökar tryggheten hos ensamarbetare, och i tuffare miljöer.

Ett personlarm är enkelt definierat en säkerhetsutrustning som du kan bära med dig och som kan användas för att åkalla hjälp när du hamnar i en nödsituation.

Myndigheter och arbetsgivare jobbar ständigt för att öka säkerheten i vardagen och på arbetsplatsen. Ett personlarm erbjuder trygghet för personer som arbetar med riskfyllda arbetsmoment, på utsatta positioner eller har en hotbild över sig. 

Allt fler yrkesroller använder sig idag av personlarm. Inom många branscher där personal löper risk att skada sig eller hamna i hotfulla situationer finns även lagstadgade krav som skall uppfyllas. I dessa situationer kan ett personlarm innebära skillnad mellan liv och död.

Ett personlarm från SRT är ett pålitligt alternativ som är lätt att använda samt bära med sig.

Personlarm ökar tryggheten hos ensamarbetare

Alla våra larmanläggningar är skräddarsydda efter våra kunders önskemål. Vi ser självklart även till att din anläggning passar in rent estetiskt, oavsett om du har ett slott eller en koja!

Varför ska du välja oss på Corepart?

1

Kompetens. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

2

Kvalité. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

3

Service. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

Vad säger våra kunder?

"Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer."
Malin Larsson
"Till det går det att addera fler triggers, såsom sensorer för vatten, rök, värme m.m. för att öka användningsområdet."
Elin Karlsson
"Corepart hjälper kunder små som stora, att utifrån förutsättning och verkligheten projektera och installera det larm som uppfyller kraven från kund och försäkringsbolag."
Göran Eriksson

Så, vad väntar du på?