Lås & beslag

För att en passage skall vara säker, behövs ordentliga lås och beslag, allt från elslutblecket, till motorlåset, anpassat efter verksamheten och kraven från försäkringsbolag.

Motorlås och elslutbleck är en väsentlig del i ett passersystem, där det ena inte utesluter det andra, utan kombinationen gör lösningen.

Ett låssystem i kombination med passersystem gör att det blir säkert, genom att dörrarna låses automatiskt när passersystemet larmar på – detta för att undvika att en dörr blir olåst.

Det är viktigt att det redan från början projekteras korrekt, så att systemets uppbyggnad följer de behov och försäkringskrav som ställs.

Vi hjälper kunden från första mötet till överlämning, att få den säkerhet som krävs.

Våra infotavlor passar i alla trapphus!
Alla våra larmanläggningar är skräddarsydda efter våra kunders önskemål. Vi ser självklart även till att din anläggning passar in rent estetiskt, oavsett om du har ett slott eller en koja!

Varför ska du välja oss på Corepart?

1

Kompetens. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

2

Kvalité. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

3

Service. Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer.

Vad säger våra kunder?

"Ett larm kan användas i flera syften, där det vanligaste är för inbrottsdetektering med rörelsedetektorer, fönster & dörrmagneter samt vibrations och glaskrossdetektorer."
Malin Larsson
"Till det går det att addera fler triggers, såsom sensorer för vatten, rök, värme m.m. för att öka användningsområdet."
Elin Karlsson
"Corepart hjälper kunder små som stora, att utifrån förutsättning och verkligheten projektera och installera det larm som uppfyller kraven från kund och försäkringsbolag."
Göran Eriksson

Så, vad väntar du på?