Madeleine älskade jobbet som projektledare

Madeleine hade inte erfarenhet av säkerhetsbranschen innan hon började hos oss. Efter flera år som projektledare på företaget är hon nu leveransansvarig. Hör henne berätta om sin karriär och rollen som projektledare.

   
Berätta, vem är du? 

Jag heter Madeleine Killian. Jag är 33 år gammal och bor på Brommaplan i Stockholm. Idag arbetar jag som leveransansvarig på Corepart. Jag har jobbat på företaget i fem år, innan dess jobbade jag i telefonibranschen och hade ingen erfarenhet av säkerhetsbranschen alls. 

Berätta om din resa på Corepart. 

Det hela började med att vår vd Jalal hörde av sig till mig. Vi hade jobbat tillsammans tidigare och han undrade om jag ville ha hand om telefonsupporten. Jag tackade ja och sedan dess har jag fått mer och mer ansvar. Idag är jag ansvarig för alla leveranser av säkerhetslösningar till våra kunder.

Innan du var leveransansvarig arbetade du som projektledare, berätta lite mer om den rollen? 

Som projektledare här är du verkligen spindeln i nätet. Du ansvarar för att projekten går från idé till färdig säkerhetslösning, med allt vad det innebär. Som projektledare är du med från början när tekniker, underentreprenörer och kundkontakter kopplas ihop och därefter ansvarar du för att rätt teknik köps in och ser till att projektet ros i hamn. 

Vad tycker du var det bästa med rollen som projektledare? 

Det är ett otroligt givande arbete. Du får chansen att vara kreativ och lösningsorienterad. Varje projekt som startas upp är unikt, med egna möjligheter och utmaningar vilket gör att du utvecklas enormt.

Vilka tre egenskaper är viktigast hos en projektledare?

​​​​1. Struktur. Du kommer ha igång flera projekt samtidigt och därför är det viktigt att ha koll på alla detaljer i respektive projekt. 

2. Affärsmannaskap. I jobbet ingår att köpa in tjänster och produkter till de olika projekten. Därför är det viktigt att du kan fatta bra ekonomiska beslut och att du har öga för affärer.

3. Social kompetens. Du kommer ha kontakt med många människor som ska uppmuntras, peppas och hållas glada. Det är en av de roligaste fördelarna med jobbet, men det kräver att du har lätt att bygga relationer med olika typer av människor.

Hur är det att arbeta på Corepart?

Vi har en väldigt familjär och positiv stämning på kontoret. Alla vill åt samma håll och det är högt i tak. Dessutom driver företaget utvecklingen framåt – och vi är inne i en väldigt spännande fas just nu. Det kommer hända mycket kul i framtiden.

Vilka är dina bästa tips till någon som vill göra karriär på Corepart?
  • Våga ta plats. Visar du framfötterna kommer du få möjligheten att växa inom företaget.
  • Var en lagspelare. Lös dina uppgifter, men se den större bilden också. Visa nyfikenhet på vad dina kollegor gör. Räck ut en hjälpande hand. Vi är ett team som jobbar tillsammans.
  • Känn dig som hemma. Vi har roligt på kontoret. Tänk dig en härlig fritidsgård, där människor har roligt tillsammans. Det är verkligen en härlig stämning hos oss.
Corepart söker just nu en projektledare som vill bli en del av teamet. Vill du växa tillsammans med ett branschledande företag? Ta chansen! Sök tjänsten här.

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.