Madeleine älskade jobbet som projektledare

Madeleine hade inte erfarenhet av säkerhetsbranschen innan hon började arbeta på Corepart. Efter flera år som projektledare på företaget är hon nu leveransansvarig. Men jobbet som projektledare var ett av de roligaste jobben hon har haft.

   
Berätta lite om dig själv!

Jag heter Madeleine Killian Jag är 33 år gammal och bor på Brommaplan i Stockholm. Idag arbetar jag som leveransansvarig på Corepart. Jag har jobbat på företaget i fem år, innan dess jobbade jag i telefonbranschen. Man kan lugnt säga att jag inte hade någon erfarenhet av säkerhetsbranschen innan jag började här.

Berätta om din resa på Corepart

Det hela började med att Coreparts vd, Jalal hörde av sig till mig. Vi har varit kollegor tidigare. Jalal undrade om jag ville ha hand om telefonsupporten på Corepart. Jag började och växte in i rollen. I och med det fick jag mer och mer ansvar och har klättrat mig uppåt.
Nu är jag ansvarig för alla leveranser av säkerhetslösningar till våra kunder.

Vad innebär det att jobba som projektledare på Corepart?

Som projektledare hos oss är du en riktig spindel i nätet! Du ansvarar för att leda ett projekt från idé till färdig säkerhetslösning hos en av Coreparts kunder.

Projektledaren är med från allra första början när vi bygger upp unika säkerhetssystem åt våra kunder. I början ska tekniker, underentreprenörer och kundkontakter kopplas samman. Efter det ansvarar man för att köpa in rätt teknik, sen leder man projektet i hamn.

Det är ett otroligt givande arbete. Man får vara kreativ och lösningsorienterad. Varje projekt vi startar upp är unikt, med egna möjligheter och utmaningar. Det tycker jag är otroligt roligt!

Vilka tre egenskaper är viktigast hos en projektledare?

​​​​1. Du ska vara strukturerad. Du kommer ha igång flera projekt samtidigt. Och därför ha koll på olika detaljer som de olika projekten befinner sig i.


2. Du ska ha affärsmannaskap. I jobbet ingår att köpa in tjänster och produkter till de olika projekten. Därför är det viktigt att du har ekonomiskt sinne och har näsa för affärer.


3. Du ska vara socialt kompetent. Du kommer ha kontakt med många människor som ska uppmuntras, peppas och hållas glada. Det är en av de roligaste fördelarna med jobbet, tycker jag.

Hur är det att arbeta på Corepart?

Vi har en väldigt familjär och positiv stämning på kontoret. Det bästa är att vi är så familjära. Alla vill åt samma håll och det är högt i tak. Dessutom driver företaget utvecklingen framåt – och vi är inne i en väldigt spännande fas just nu. Det kommer hända mycket kul i framtiden!

Vilka är dina bästa tips till någon som vill göra karriär på Corepart?
  • Våga ta plats! Visar du framfötterna kommer du få möjligheten att växa inom företaget.
  • Var en lagspelare. Lös dina uppgifter, men se den större bilden också. Visa nyfikenhet på vad dina kollegor gör. Räck ut en hjälpande hand. Vi är ett team som jobbar tillsammans!
  • Känn dig som hemma! Vi har roligt på kontoret. Tänk dig en härlig fritidsgård, där människor har roligt tillsammans. Det är verkligen en härlig stämning hos oss!
Corepart söker just nu en projektledare som vill bli en del av teamet. Vill du växa tillsammans med ett branschledande företag? Ta chansen! Sök tjänsten här.

Rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss så kommer vi tillsammans fram till hur ditt skräddarsydda säkerhetssystem ska se ut. Du binder dig inte till någon tjänst och rådgivningen är helt kostnadsfri.