Är du vår nya projektledare? Nu söker vi en ny projektledare till vårt kontor i Stockholm. Är du på jakt efter en ny utmaning? Vi på Corepart växer snabbt och behöver dig som vill göra karriär i säkerhetsbranschen. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med att leda projekt inom teknik och/eller säkerhet. Du har relevant utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad, har ett sinne för service samt ett genuint intresse för säkerhetstekniska lösningar. Vi ser gärna att du också känner dig trygg i att leda och äga projekt.

Du är lyhörd för kundens behov och har en förmåga att skapa lösningar. Vi ser även att du har följande kvalifikationer:


  • Goda kunskaper i digitala verktyg
  • Kan uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal och skrift
  • B-körkort
  • Tidigare branschvana eller från liknande verksamhet
  • Tidigare erfarenhet att arbeta med ledningssystem
  • Tidigare erfarenhet av uppföljning och rapportering
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av ekonomi/fakturering och budgetansvarCorepart – En del av Nordic Level Group.

Corepart ligger i framkant med att skapa innovativa, trygga och säkerhetsanpassade lösningar. Vi söker en projektledare med stark drivkraft som trivs med att vara spindeln i nätet. I rollen kommer du delvis starta upp och driva nya projekt men även förvalta befintliga projekt. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta budgetansvar för projekt, kundkontakt, inköp och att kvalitetssäkra våra processer tillsammans med projektteamet.

Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang, nytänkande och framåtanda. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar aktivt för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. På Corepart arbetar vi proaktivt för att kunderna ska få användarnyttiga processer med hög kvalitet.Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Corepart är det viktigt att samtliga medarbetare har rätt kompetens. Vi säkerställer därför att du får rätt utbildning för de varumärken som vi samarbetar med. 

Läs mer om hur det är att arbeta som projektledare HÄR.

 
Anställningsform

Heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placeringsort

Du kommer utgå från vårt nybyggda kontor i Stäket.  


Bli en del av oss

Corepart befinner sig i en expansiv fas och är sedan april 2022 en del av Nordic Level Group koncernen. Ett spännande steg för att utveckla och accelerera kapaciteten inom säkerhetsbranschen. Vill du bli en del av vår resa framåt tillsammans med Nordic Level Group?

​​​​​​​Skicka in din ansökan till rekrytering@nordiclevelgroup.com

För mer information, kontakta Julia Eklöf, HR Generalist på Nordic Level Group, rekrytering@nordiclevelgroup.com / 073-802 10 55
 
Urval sker löpande i processen. Vi ser fram emot din ansökan!​​​​​