Gemenskap är grunden


På Corepart har vi en avslappnad och trevlig atmosfär kollegor emellan. Vi jobbar noggrant med nya utmaningar varje dag, vilket gör det viktigt att ha en bra stämning på kontoret. ​​​​​​​
För att kunna slappna av mellan varven och rensa huvudena har vi bland annat flipperspel och pingisbord på kontoret. Vi tror att en god och familjär känsla också gör att vi kan prestera bättre i vårt arbete.
​​​​​​​
Varje morgon inleder vi med en gemensam frukost. Det för att vi dels vill att våra anställda alltid ska få i sig en hälsosam och god frukost, dels för att vi ska få en chans att bygga upp gemenskapen. Frukosten är det viktigaste målet om dagen och därför betyder det mycket att inte behöva stressa i sig den. Eftersom hälsa är viktigt för oss har vi också lunchträning för de som är intresserade.

Vi firar allt det positiva

Personlig framgång eller företagsframgång är något vi alltid lyfter upp oberoende av vem eller vad det gäller. Tillsammans hittar vi guldkorn att fira, vilket höjer glädjen och gemenskapen på kontoret. Födelsedagar är högtider hos oss och uppmärksammas i att vi firar varje enskild person och deras betydelse för oss.
​​​​​​​
Aktiviteter på jobbet är stärkande och positivt, men vi tycker också att det är viktigt att ses utanför jobbet om man har möjlighet. Därför går vi på bio, springer olika lopp, har AW eller åker på kick-off tillsammans.