En verksamhet med två ben


På Corepart får du chansen att jobba inom IT, säkerhet eller båda delarna. Vi erbjuder högkvalitativa helhetslösningar för så väl det lilla företaget som den stora koncernen.
​​​​​​​Det är viktigt att vi ligger i framkanten av den tekniska utvecklingen för att våra kunder ska få de bästa möjliga lösningarna. Något vi gör genom att satsa på våra anställdas kompetens med hjälp av utveckling och utbildning.

Vår kärna är våra anställda

På Corepart utvecklas du i en varm och hemtrevlig miljö, där kreativiteten får flöda fritt. Det viktigaste för oss är att du som jobbar hos oss trivs och på så sätt orkar ha drivet och lusten att utvecklas framåt i din roll inom verksamheten.
Oberoende av vilken tjänst du har på Corepart är du lika viktig som personen bredvid dig och vi finns här varje steg på vägen för att vägleda och hjälpa dig framåt.

Som ny på Corepart

När du inleder din karriär hos oss ser vi till att du får kontinuerlig feedback och handledning för att minimera risken att du ska känna dig vilsen. Eftersom vi har många aktiviteter tillsammans inom företaget som både är jobbrelaterade och fritisbaserade kommer du snabbt att komma in i vår täta grupp.

Genom en grundlig introduktion lär du dig inte bara hur din egen roll ser ut, utan även hur arbetet fungerar runtom i verksamheten. Vi tycker att det är viktigt att du får en uppfattning kring arbetet som dina medarbetare utför så att du får en korrekt helhetsbild av Corepart.  

Ledarskap genom närvaro

På Corepart handlar ledarskap om att jobba sida vid sida med dig som anställd, för att både du och vi ska utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att ha en tydlig närvaro i den dagliga verksamheten, så att vi bygger en relation där du känner att det alltid är högt i tak. Vad du än upplever eller behöver hjälp med finns vi här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Coreparts resa

Under åren har företaget växt genom att vi behållit våra kärnvärden med stort kundfokus, ett proaktivt arbetssätt och ett nytänkande sinne.  Affärsområdet IT har växt, till att vi idag hjälper våra kunder med alla delar av det vardagliga arbetet.
​​​​​​​
Inom vårt affärsområde säkerhet som påbörjades 2013, har vi dragit nytta av vårt tankesätt och erfarenhet inom IT, vilket tillsammans med rekryteringar av erfarna medarbetare från säkerhetsbranschen, skapat tjänster som gjort oss unika på marknaden.

Corepart är där vi är idag tack vare våra fantastiska medarbetare och kunder, och vi blickar redan vidare mot nästa mål, som vi snart kan berätta mer om.