Intelligenta säkerhetslösningar för alla dina behov

Vi är ledande inom säkerhets- och övervakningstjänster och arbetar för att fler verksamheter ska komma ifrån föråldrade arbetssätt och se möjligheterna i ny teknik kopplat till säkerhet. Ett säkerhetsbolag i framkant. 

Så skapar vi trygghet

Varje dag arbetar vi för att göra Sveriges arbetsplatser tryggare och mer effektiva genom intelligenta säkerhetslösningar. För dig med en traditionell och utdaterad säkerhetslösning, eller för dig som är nyfiken på hur smart teknik kan skapa bättre arbetsflöden, lönsamhet och trygghet. 
Kameraövervakning
Passersystem
Larm
Brandskydd

Intelligenta säkerhetslösningar för alla dina behov


I mer än 10 år har vi på Corepart hjälpt företag att med hjälp av den senaste tekniken hitta anpassade säkerhetslösningar. Vi hjälper dig med allt ifrån trygghet i form av kameraövervakning, larm, brandskydd och passersystem - till integration med övriga system så att ni har en samlad leverantör av era uppkopplade system. 

Vi arbetar för att förebygga brott


​​​​​​​Våra intelligenta säkerhetslösningar skyddar ditt företag, dina medarbetare och din egendom proaktivt. Vi arbetar inte för att underlätta utredningsarbetet när skadan är skedd utan för att motverka att intrånget äger rum. Våra lösningar stoppar tjuven från att lyckas.

Hör våra kunder berättaOavsett verksamhet och behov tar vi fram en anpassad lösning för dig och dina behov. Nedan hittar du fyra av våra nöjda kunder som berättar mer om hur vi hjälpt dem och vilka utmaningar som våra tekniska lösningar har åtgärdat.Så arbetar vi

Kvalitet i fokus 


Corepart har certifierade ingenjörer av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC). Vi är även medlemmar i branschorganisationen Säkerhetsbranschen.