Johan Fahlström: Så är det att arbeta som projektkoordinator hos oss på Corepart

Johan är ny projektkoordinator hos oss och har tidigare erfarenhet av både projektledning och kundrelationer i säkerhetsbranschen. I följande intervju får du lära känna Johan bättre och ta del av vad hans arbetsdagar går ut på.


– Jag är inne på mitt elfte år inom säkerhetsbranschen. Min karriär började med inriktning på fiber och nätverk för att sedan gå över till säkerhet och larm. Tidigare har jag även arbetat som tekniker och jobbat mycket med service. 

Johans tidigare erfarenhet av projektledning, service och kundrelationer kommer väl till pass i sin roll hos oss.
 
– I min roll som projektkoordinator arbetar jag tätt tillsammans med vår projektledare Madeleine där vi tillsammans sköter allt från planering till leverans av slutresultat hos våra kunder.
Dessutom ansvarar jag för alla servicejobb som våra tekniker utför. Det innebär att jag sköter kontakten med våra kunder innan våratekniker kommer ut för att åtgärda eventuella problem eller genomföra utökningar.
 
Att vara en del av Corepart ger möjlighet till utveckling, något som Johan verkligen uppskattar.

– Jag uppskattar den kulturen som finns om att alltid  vilja sträva efter att bli bättre och att vi anställda ges chans till att utvecklas. Vi jobbar med de allra senaste produkterna inom säkerhetsbranschen och har en VD som förstår vikten av att ständigt utbilda sin personal och ge dem möjlighet att växa som individer.
Nyfiken på att göra karriär hos oss?


Just nu har vi flertalet rekryteringar igång, bland annat en Customer Success Manager med kontorsansvar.