Hitta din framtid hos oss

Bli uppskattad i ditt nya jobb


På Corepart blir du en del av en sammansvetsad och familjär grupp av människor som alla är lika viktiga för verksamheten. Vi litar på våra anställda vilket innebär att jobbet ger stor frihet men även kräver mycket ansvar, där det finns ett stort utrymme för utveckling. Du får kontinuerlig feedback och utbildning för att du ska känna att du kan ta dig framåt i din roll på företaget.​​​​​​​

Varierande och utvecklande varje dag


Att arbeta med säkerhet på Corepart innebär att du jobbar med kundspecifika projekt där ingen dag är den andra lik. Vi gör allt från de minsta till de största projekten där du kommer att ställas inför utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Vi värdesätter personer som delar våra värderingar i både ord och handling. Att vara personliga, engagerade, nytänkande och proaktiva är något som sitter i väggarna på Corepart och något som speglar sig i vårt arbete ut mot kund.
​​​​​​​
Välkommen att söka dig till oss!​​​​​​​

Aktuella tjänster 

CCTV tekniker


Har du 4-6 års erfarenhet av CCTV installationer samt förmåga att samarbeta i team och driva egna projekt? Läs mer om rollen som CCTV tekniker här.

Projektledare


Är du strukturerad, har ett sinne för service och ledarskap samt ett genuint intresse för säkerhetstekniska lösningar? Läs mer om rollen som projektledare här.

Servicetekniker


Är du utbildad larmtekniker/servicetekniker med tidigare erfarenhet inom installation, driftsättning och service av tekniska säkerhetslösningar? Läs mer om rollen som servicetekniker här.

Installationstekniker 


Är du utbildad larmtekniker/installationstekniker med tidigare erfarenhet inom installation, driftsättning och service av tekniska säkerhetslösningar? Läs mer om rollen som installationstekniker här

Spontanansökan


Vi växer så det knakar och är ständigt på jakt efter nya talanger.
Är du sugen på en ny utmaning är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss. 

Skicka spontanansökan →